Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészítve

forrás Prim Online, 2008. május 28. 12:01

A Novell bejelentette a Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészített változatát. A már világszerte elérhető kibővített programcsomag új csoportmunka-funkciókkal: csoportmunkaterekkel, vállalati közösségi hálózattal, munkafolyamatokkal, blogokkal és wikikkel egészíti ki a Workgroup Suite eszközeit. A Novell Open Workgroup Suite lehetővé teszi a vállalatok és intézmények számára, hogy növeljék az alkalmazottak termelékenységét, azáltal, hogy a csoportmunkaeszközöket meglévő infrastruktúrájukba integrálják - mindezt a költségek növelése és a zárt forráskódú megoldásokra jellemző egy szállítótól való függőség kialakulása nélkül.

Az új szolgáltatással a Novell Open Workgroup Suite lehetővé teszi a vállalaton belüli hálózatépítést, ahol könnyedén azonosíthatók az egyes területek szakértői, és könnyedén létrehozhatók az új csoportmunkaterek. A megoldás segítségével bármilyen méretű vállalat alapszolgáltatása kibővíthető a csoportmunkával és a tudás megosztásával. A tudás elérhetőségét és megosztását segítő funkciók a személyes és megosztott csoportmunkaterek részeit képezik, így semmi nem vész el, amikor egy alkalmazott kilép a vállalattól. A nagyobb csoportok részeként végzett munka megtalálható a munkatérben, és bármikor elérhető a meglévő és az új csapattagok számára.

Ha egy szervezet csoportmunkateret és hálózatépítő eszközöket szeretne bevezetni az informatikai környezetébe, a Novell Open Workgroup Suite a megfelelő megoldás, mivel egyszerre biztosítja a nagyobb termelékenységet, a már meglévő infrastruktúrával való együttműködést és a nyílt forráskód nyújtotta innovációt. Ez a kibővített programcsomag kihasználja a SiteScape novemberi felvásárlása által kínálta lehetőségeket is, hiszen a felvásárlásnak köszönhetően a lehető legjobb Web 2.0-ás, csoportmunkatér és hálózatépítő eszközöket építhette be a Novell Open Workgroup Suite csomagba.

A Novell Open Workgroup Suite az alkalmazottak teljesítményének növelése, valamint a szolgáltatások és a támogatás szükséges szintjének fenntartása mellett lehetővé teszi, hogy a szervezetek akár 70%-kal csökkentsék a szoftvervásárlási költségeiket az olyan termékekhez képest, mint például a Windows rendszeren és az Office SharePoint kiszolgálón futó Microsoft Professional Desktop Platform. A csomag együttműködik a jelenleg használt platformokkal és alkalmazásokkal, így megkönnyíti a meglévő készségek és informatikai befektetések kihasználását és a megoldások fázisokra osztott bevezetését.

A Novell Open Workgroup Suite rugalmas vásárlási program keretében érhető el, hogy a bevezetés a szükséges platformoknak és csoportmunka eszközöknek megfelelően történhessen. A Linux, NetWare és Windows kiszolgálótelepítési lehetőséggel a Novell Open Workgroup Suite legteljesebb verziója a következőket biztosítja:

  • Novell Teaming az új generációs együttműködéshez,
  • Novell Open Enterprise Server a fejlett tárolásfelügyelethez, a felhasználók és a jogosultságok kezeléséhez, valamint clusterek használatához és feladatátvételhez,
  • Novell ZENworks Suite az automatizált tárgyieszköz-gazdálkodáshoz,
  • Novell GroupWise az e-mail üzenetekhez és naptárkezeléshez,
  • Windows és Linux rendszereken futó népszerű irodai csomag, az OpenOffice.org Novell változata,
  • valamint SUSE Linux Enterprise Desktop a munkaállomások teljes körű termelékenységének biztosításához.


A csomag két másik változatban is elérhető: a Novell Teaming szolgáltatással kiegészített változat más üzenetküldő platformok használatát is lehetővé teszi, a másik pedig a Novell Teaming által biztosított csoportmunkatér és társadalmi hálózatok előnyei nélkül használható. Kiemelt szoftverkövetési szerződés megkötésére szintén van lehetőség, amely a csomagban lévő termékek új verzióihoz biztosít hozzáférést, valamint korlátlan, állandó terméktámogatást biztosít.

Kulcsszavak: Novell szerverszoft

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Li-ion akkumulátorok Eaton 3-fázisú UPS-ekhez

A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a lítium ion akkumulátoros megoldásokra. Az xStorage energiatároló rendszerek mellett, melyek akkumulátor egysége alapértelmezetten a lítium ion technológiára épül, már az Eaton szünetmentes tápegységek esetén is minden teljesítménytartományban elérhetővé vált ez az opció.

2020. június 4. 19:17

Így üzenjünk hadat, ha nagy a káosz és sok az adat!

Az adatok a legtöbb szervezetnél szétszórtan találhatók a különféle rendszerekben és alkalmazásokban. A cégeknek így már az is kihívást okoz, hogy átlássák, mi hol található. Annak meghatározása pedig még nagyobb nehézséget jelent, hogy az információk közül mi számít érzékeny adatnak, így mi az, ami komolyabb védelemre szorulna. A Micro Focus szakértői olyan professzionális eszközt javasolnak, amely a teljes infrastruktúrában képes feltérképezni, osztályozni és megvédeni az értékes információkat.

2020. június 4. 17:45

Könnyű préda a családi vállalkozás a kiberbűnözők számára?

Az utóbbi hónapokban kialakult helyzet a családi vállalkozások digitalizációját is felgyorsította, azonban a változások, új eszközök és a gyors ütemben lezajló fejlesztések mind-mind támadási felületet jelentenek a kiberbűnözők számára, akik ezt a globális turbulenciát kihasználva még célzottabb és kifinomultabb módon támadnak. A multicégek kihívásairól, a home office veszélyeiről sok szó esett, mi a helyzet azonban a kisebb, családi vállalkozások kiberbiztonságával? A Deloitte üzleti podcast sorozatának legutóbbi epizódjában erről a témáról hallhatunk bővebben.

2020. június 4. 09:36

Égető problémára ad megoldást a Kulcs-Soft új szolgáltatása

A KKV-k aktuális kihívásait szem előtt tartva, Magyarországon egyedülálló, egyben hiánypótló szolgáltatást indít a Kulcs-Soft. A szoftverfejlesztő cég vállalása, hogy a vállalkozások számára biztosít mindent, ami informatika: rendszergazdai szolgáltatást, informatikai biztonságot és számítástechnikai eszközöket és ügyviteli szoftvereket egy kézből. Nagyvállalati szintű szolgáltatások elérhetőek lesznek a kisvállalkozások számára.

2020. június 3. 19:13

Megnövelt termelékenység és adatvédelem az új Philips monitorral

Az MMD, vezető kijelző szakértő és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelenti az új, 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) Philips 242B1V LCD képernyőt. A professzionális felhasználók termelékenyésének javítását, valamint a bizalmas adatok és tartalmak védelmét megcélzó új modell Full HD (1920 x 1080) felbontással és SmartImage technológiával rednelkezik a képek és videók lehető legélénkebb megjelenítése érdekében.

2020. június 2. 18:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás