Változások az Albacomp menedzsmentben

forrás Prim Online, 2008. június 3. 10:30

Két új vezérigazgató-helyettessel bővült az Albacomp menedzsmentje Szigetközi Zsolt és Gaál József személyében. A két szakember korábbi feladatköre kibővült, és az általuk vezetett területek kiemelt hangsúlyt kapnak az Albacomp további stratégiájában.

Szigetközi Zsolt, az újonnan kinevezett kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes feladatai között az eddig is általa irányított kereskedelmi és kormányzati üzletágak, valamint a vállalat PR és marketing tevékenységének irányítása mellett mostantól a terméktámogatás menedzselése is szerepel.
Szigetközi Zsolt (37), mérnöki diplomáját a győri Széchenyi István Műszaki Főiskolán szerezte Vezeték nélküli Távközléstechnikai Szakon. A villamosmérnök szakember korábban egy kisebb számítástechnikai cégnél dolgozott értékesítési vezetői pozícióban, majd 6 évvel ezelőtt csatlakozott az Albacomp csapatához, ahol előbb a disztribúciós, majd 2006-tól a disztribúciós és kiskereskedelmi üzletág igazgatói teendőit látta el. 2007-tól mint kereskedelmi és marketing igazgató folytatta tevékenységét.

Gaál Józsefet az igazgatóságtanács tagját, beszerzési igazgatói posztjából léptették elő logisztikai és beszerzési vezérigazgató-helyettesé. A szintén villamosmérnök szakember a Videotonnál kezdte pályafutását, ahol a számítógépek üzembe helyezésének koordinálása tartozott fő feladatai közé. A vevőszolgálat vezetőjeként hat évet dolgozott Jugoszláviában, majd a Bullnál az akkor induló vevőszolgálat megszervezését vállalta magára. 1992 óta dolgozik az Albacomp csapatában, ahol különböző posztokat töltött be. 2002-ben MBA diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási egyetemen.

Kulcsszavak: Albacomp +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás