Stylus Photo R2880: kiállítási minőségű nyomatok

forrás Prim Online, 2008. június 5. 18:33

Az Epson bejelentette legújabb, A3+ méretű, professzionális igényeket is kielégítő fotónyomtatóját, a Stylus Photo R2880-at. A hivatásos fényképészek és lelkes amatőrök számára készült nyomtató az Epson továbbfejlesztett vivid magenta színkomponenssel kiegészített UltraChrome K3 pigment tintáját alkalmazza annak érdekében, hogy a nagyformátumú nyomtatás területén megszokott tökéletes minőséget nyújthassa. Emellett az R2880 színei olyannyira valósághűek, hogy megfelelnek a kiállításokon elvárt igen magas színvonalnak is.

A továbbfejlesztett, testre szabható kezelőfelület révén a felhasználók könnyen megtalálhatják és módosíthatják a nyomtatási beállításokat, majd elmenthetik és akár másokkal is megoszthatják a legjobban sikerülteket. Így, mivel már az első alkalommal is olyan képet nyomtathatnak, amilyet előzetesen elképzeltek, nem pazarolnak el fölöslegesen papírt és tintát a tesztnyomtatáshoz.

Az Epson Stylus Photo R2880 mindazokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyekhez az Epson-felhasználók hozzászoktak. Ide tartozik az USB PictBridge csatlakozási lehetőség és a nyomtató hátulján levő két USB 2.0 port is. A Stylus Photo R2880 CD- és DVD-nyomtatásra is alkalmas, ezen kívül kompatibilis a speciális szépművészeti papírokkal, papírtekercsekkel és a vastagabb nyomathordozókkal is. A készülék ezen kívül szegélymentes képek nyomtatására is alkalmas, ami különösen kiállítási képeknél hasznos tulajdonság. Ráadásul más nyomtatókkal ellentétben mindössze nyolc különböző színkomponens használatával képes lefedni a Pantone-színtér 85%-át.

A Stylus Photo R2880 pontosságának köszönhetően ideális megoldás azon fotósok számára, akik kiváló minőségüket hosszú időn át megőrző nyomatokat szeretnének létrehozni azért, hogy kiállítsák vagy eladják azokat, esetleg beilleszthessék szakmai portfoliójukba. Mindezt a készülék tintalepergető teflonbevonattal ellátott MicroPiezo nyomtatófejének köszönhetően igen pontosan és gyorsan végzi el. A vivid magenta színkomponenssel kiegészített Epson UltraChrome K3 tintakészlet valósághű és kiemelkedő tónusegyensúlyú nyomatokat eredményez, gyönyörű kék, lila és vörös színekkel. A továbbfejlesztett LUT-technológiának köszönhetően a Stylus Photo R2880 színvisszaadása csaknem tökéletes.

Az Epson Stylus Photo R2880 legfontosabb tulajdonságai:

·    Professzionális képminőség
·    Új Epson MicroPiezo nyomtatófej: a tintalepergető bevonattal ellátott fej javítja a tintacseppek pozicionálásnak pontosságát, ezáltal pedig a kép minőségét
·    Tartósan jó minőségű nyomatok számos különböző hordozón
·    A továbbfejlesztett illesztőprogram révén a felhasználók maguk állíthatják be a fekete-fehér képek tónusait az analóg fényképezés sötétkamrás módszereihez hasonló hatásokat érve el ezzel
·    Csúcsminőségű vivid magenta színkomponenssel kibővített UltraChrome K3+ tintakészlet
·    Javasolt kiskereskedelmi ár: 199 000 Ft – 2008. júliusától kapható

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05