Megnyílt a Ricoh Hungary webáruháza

forrás Prim Online, 2008. június 19. 19:04

2008 júniusában elindult a Ricoh Hungary webáruháza, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen lehet megismerni és megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. A webshopban főleg a Ricoh új, otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatói és multifunkciós berendezései találhatóak meg.

A Ricoh Hungary webáruháza 2008 júniusában indult, melynek segítségével már akár otthonról is kényelmesen lehet megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. Az új oldalra látogatók könnyedén megismerhetik és megvásárolhatják a Ricoh otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatóit és multifunkciós eszközeit, valamint a már meglévő Ricoh berendezéseikhez is egyszerűen szerezhetik be a kellékanyagokat.

A Ricoh idén kisebb nyomtatókkal és másolókkal bővítette termékportfolióját, melyek vásárlásához már nem szükséges szakmai tanácsadás. Főleg ezek a berendezések – a felhasználók által is könnyen üzembe helyezhető eszközök – találhatók meg a webshopban, melyek értéke általában nem éri el az 500 000 forintos árat.

A webshop egyszerű és gyors információforrás a Ricoh termékeivel és opcióival kapcsolatban. A kényelmes, automatizált rendszer tárolja a régebbi megrendeléseket is, így az ismétlődő vásárlásoknál egyszerűen újrarendelhetők a felhasználónál lévő berendezéshez szükséges kellékanyagok.  A weboldal speciális fejlesztése, hogy a kínálatot összehangolták a Ricoh Hungary raktárkészletével, így az naprakész információkat ad az egyes termékek elérhetőségéről.

Kulcsszavak: Ricoh-hu online bolt

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Többféle jelszókezelésre képes a Kingston új pendrive-ja

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette az IronKey Locker+ 50 (LP50) USB Flash meghajtó bevezetését. Az új termék fogyasztói szintű biztonságot kínál XTS módban, AES hardvertitkosítással és digitálisan aláírt firmware-rel a BadUSB támadások és Brute Force jelszófeltöréses támadások ellen.

2022. július 6. 09:55

Magyarok a poszt-kvantum kriptográfiában

A kvantumszámítógépek fejlődése alapvetően változtatja meg az információbiztonság-technológia világát: a kvantumszámítógépek erejével ugyanis feltörhetővé válik számos olyan titkosított információ, amely ma még megfelelően védettnek számít. Új megközelítésekre van szükség a kriptográfiában, amelyek kidolgozásában élen jár a magyar székhelyű i4p

2022. július 5. 10:02

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24