Epson Stylus S20 dokumentum- és fotónyomtató

forrás Prim Online, 2008. július 1. 12:23

Az Epson bemutatta Stylus S20 nevű új dokumentum- és fotónyomtatóját, amely az egyenként cserélhető tintapatronok mellett kiváló minőséget nyújt és gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Az Epson Stylus S20 kategóriájában szokatlan módon különálló tintapatronokkal rendelkezik, amelyeknek ára egyenként mindössze 1590 Ft. A nyomtató Epson DURABrite Ultra Ink tintát használ, amely egy fejlett pigmentalapú tintakészlet. A tinta egyedülálló tulajdonsága, hogy a részecskéit egy védő gyantaburok öleli körül. Ennek köszönhetően a nyomatok ellenállnak a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak, fotóalbumban pedig akár 200 évig is megőrzik minőségüket.

A nyomtatókban megtalálható Epson PhotoEnhance technológia révén a felhasználók a legjobbat hozhatják ki képeikből. A technológia a bőrtónusokat, a tájképeket és az eget automatikusan érzékeli, és a még jobb színátmenetek és nagyobb kontraszt érdekében különleges beállításokkal nyomtatja ki. Az ajándékba adott Epson Easy Photo Print pedig sok más hasznos tulajdonsága mellett hatékonyan távolítja el a vörösszem-effektus következményét. 

A sebesség szintén a készülék erőssége, hiszen akár 26 fekete-fehér vagy 14 színes oldalt is képes kinyomtatni percenként.

Az Epson Stylus S20 teljesíti az ENERGY STAR® szabvány követelményeit, így élő bizonyítéka az Epson környezetvédelem iránti elkötelezettségének. A vállalat célul tűzte ki a termékeinek tulajdonítható károsanyag-kibocsátás csökkentését. Ezt a célt szolgálja az újonnan bevezetett automatikus standby-funkció is, amely tovább csökkenti a készülék energiafogyasztását és növeli költséghatékonyságát.

Az Epson Stylus S20 legfontosabb tulajdonságai:
·    Dokumentum- és fotónyomtató mindennapos használatra
·    Színkomponensenként cserélhető tintapatronok
·    Fotónyomtatás akár A4-es méretben
·    Nyomtatási sebesség: akár 26 fekete-fehér vagy 14 színes oldal percenként
·    Kiváló minőségű dokumentum- és fotónyomtatás az Epson DURABrite™ Ultra tintájának köszönhetően
·    Automatikusan feljavítható fotók az Epson PhotoEnhance technológiával
·    Pirosszem-effektus eltávolító az Epson Easy Photo Print-tel
·    ENERGY STAR® szabványú készülék
·    Ajánlott fogyasztói ár: 11.900 Ft – júliustól kapható

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Az AGON by AOC a világ vezető gaming monitor márkájaként bebiztosította az 1. helyet

Az AGON by AOC – vezető gaming monitor és IT-kiegészítő márka – büszkén jelenti be, hogy az IDC Quarterly Gaming Tracker jelentése szerint 2022. 4. negyedévre vonatkozóan a világ első számú gaming monitor-márka pozíciót tudhatja magának*. 

2023. május 10. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01