Epson Stylus SX200 és SX400 multifunkciós nyomtatók

forrás Prim Online, 2008. július 1. 12:42

Az Epson bemutatta SX200 és SX400 sorozatú multifunkciós készülékeit, amelyek legalább olyan jól néznek ki, mint amilyen kiválóan nyomtatnak. A korszerű külsővel felruházott Epson Stylus nyomtatók a cég innovatív technológiai megoldásainak köszönhetően kiemelkedő minőségű, gyors és rugalmas nyomtatással elégítik ki napjaink otthonainak igényeit.

Az új, színenként cserélhető tintapatronokat alkalmazó multifunkciós készülékeket kis méretüknek köszönhetően könnyű elhelyezni a lakásban. A kiemelkedő költséghatékonyság a szintén megújult, T089-es kódszámú tintapatron-családnak is köszönhető, amely egy fejlett pigmentalapú tintakészletet, az Epson DURABrite Ultrát tartalmazza. A tinta egyedülálló tulajdonsága, hogy a részecskéit egy védő gyantaburok öleli körül. Ennek köszönhetően a nyomatok ellenállnak a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak, fotóalbumban pedig akár 200 évig is megőrzik minőségüket. A DURABrite Ultra további előnye, hogy kiváló minőségét minden papírtípuson megőrzi, illetve különlegesen alacsony ára: egy tintapatron 1590 Ft, míg a három különböző színkomponensű patront tartalmazó csomag mindössze 4290 Ft-ba kerül.

Mind az SX200-zal, mind az SX400-zal lehetséges a digitális fényképezőgépről való közvetlen nyomtatás az indexképek, a beépített memóriakártya-olvasó, illetve a PictBridge csatlakozó segítségével. Ezeken túl az SX400 a kezelést leegyszerűsítendő egy 6,3 cm átmérőjű LCD-képernyővel is rendelkezik.

A sebesség szintén mindkét készülék erőssége, hiszen akár 34 fekete-fehér vagy színes oldalt is képesek kinyomtatni percenként.

A nyomtatókban megtalálható Epson PhotoEnhance technológia révén a felhasználók a legjobbat hozhatják ki képeikből. A technológia a bőrtónusokat, a tájképeket és az eget automatikusan érzékeli, és a még jobb színátmenetek és nagyobb kontraszt érdekében különleges beállításokkal nyomtatja ki. Az ajándékba adott Epson Easy Photo Print pedig sok más hasznos tulajdonsága mellett hatékonyan távolítja el a vörösszem-effektust a képekről.
 
A Stylus SX200 és SX400 beépített, 1200dpi felbontásra képes lapolvasója gyorsan és kiváló minőségben szkenneli be a képeket és szöveget. Akár kifakult vagy régi képekről is könnyedén készíthetők vele másolatok vagy szkenek, amiken aztán az Epson Easy Photo Fix segítségével feljavíthatók a színek, eltávolíthatók a porszemek és korrigálható a fényesség. A csomagban szintén megtalálható ABBYY FineReader optikai karakterfelismerő szoftver a képként beolvasott szöveg szerkesztését és dokumentummá alakítását könnyíti meg.

Az Epson Stylus SX200 és SX400 teljesíti az ENERGY STAR szabvány követelményeit, így élő bizonyítékai az Epson környezetvédelem iránti elkötelezettségének. A vállalat célul tűzte ki a termékeinek tulajdonítható károsanyag-kibocsátás csökkentését. Ezt a célt szolgálja az újonnan bevezetett automatikus standby-funkció is, amely tovább csökkenti a készülék energiafogyasztását és növeli költséghatékonyságát.

Az Epson Stylus SX200 legfontosabb tulajdonságai:

·    Nyomtatás, lapolvasás és másolás számítógép közbeiktatása nélkül is
·    Színenként cserélhető tintapatronok
·    Közvetlen nyomtatás indexképről, memóriakártyáról vagy PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépről
·    Kiváló minőségű dokumentum- és fotónyomtatás az Epson DURABrite™ Ultra tintájának köszönhetően
·    Nyomtatási sebesség: akár 34 fekete-fehér vagy színes oldal másodpercenként
·    Szkennelés akár 1200dpi-vel
·    Automatikusan feljavítható fotók az Epson PhotoEnhance technológiával
·    A beolvasott, ám kifakult képek minősége eredetire állítható vissza az Epson Easy Photo Fix™ segítségével
·    ENERGY STAR® szabványú készülék
·    Ajánlott fogyasztói ár: 22.900 Ft – júliustól kapható

Az Epson Stylus SX400/SX405 további tulajdonságai

·    6,3 cm átmérőjű LCD-kijelző az egyszerűbb kezelés érdekében
·    Ajánlott fogyasztói ár: 25.900 Ft – júliustól kapható

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01