Több száz új munkatársat keres a tiszaújvárosi Jabil

forrás: Prím Online, 2008. július 11. 07:03

A Jabil Circuit immár negyven éve vezető szerepet tölt be a világpiacon az elektronikai készülékek és a nyomtatott áramkörű részegységek gyártása területén. A Jabil Circuit Magyarország Kft. tiszaújvárosi gyára is jelentős fejlődés előtt áll: mind magasabb szaktudást igénylő termékek kerülnek a cég gyártási palettájára, ami a dolgozói létszám bővítésével is jár.

A tiszaújvárosi gyárat, a Jabil Circuit Magyarország Kft-t zöldmezős beruházásként indították, a termelést 2000 októberében kezdték meg. A cég gyártási tevékenységének jelentős bővítéséhez, technológiaváltás telepítéséhez keresnek most új munkatársakat, többféle végzettséggel, sokféle munkakörbe. Elsősorban gyakorlattal rendelkező gépész- és villamosmérnököket, műszaki menedzsereket, közgazdászokat, logisztikusokat, technikusokat és operátorokat várnak, de a bővítés minden munkakört érint.

Amit leendő dolgozóinak cserében kínál a cég: szakmai és személyes továbbfejlődést, folyamatos képzések biztosítását, előremeneteli lehetőséget, nemzetközi vállalati kultúrát, jó munkahelyi légkört, méltányos bérezést, valamint béren kívüli juttatásokat: nyugdíjbiztosítási és egészségbiztosítási pénztár-támogatást, hozzájárulást meleg étkeztetéshez, a családok számára szeptemberben beiskolázási támogatást. Ezen kívül útiköltség-térítést, a helyi sportcentrumban sportolási lehetőséget, valamint orvosi és fogorvosi ellátást biztosít a Jabil dolgozói számára.

Pályázati anyagokat (szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló bizonyítvány másolat, igazolványkép) a következő címre várnak:
Jabil Circuit Magyarország Kft., Humán erőforrás osztály
3580 Tiszaújváros, Huszár Andor út 1.
Tel.: +36-49/ 548-625, Fax: +36-49/548-546
e-mail: edit_gyorgy@jabil.com
A pozícióknál alapelvárás a bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány.
Az állásajánlatok a Miskolci Televízió Álláskalóz című műsorában és a www.topjob.hu weboldalon is nyomon követhetők.
(X)

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A fiatalok kezében a jövő a Megoldások a holnapért kihíváson

A Megoldások a holnapért program célja a legjobb jövőformáló ötletek megtalálása mellett a diákok készségfejlesztése, ezért idén minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetnek a képzésre a szervezők. Az 50 legjobb csapat egy online tanulási és közösségi platformon keresztül sajátíthatja el a jövőtervezés és design thinking alapjait. A szakértői videók, kérdezz-felelek alkalmak és a kitöltendő feladatok elengedhetetlen tudással vértezik fel a diákokat, és egyben irányt mutatnak, hogy a legjobb 8 csapat közé kerülhessenek a Samsung és az EdisonKids közös kihívásán.

2023. április 5. 12:53

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Médiatanács: továbblépések helyi és körzeti rádiós pályázatokban

Véglegesítette egy veszprémi helyi rádiós pályázat felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület ugyanezen az ülésen hatósági szerződéskötést kezdeményezett a Debrecen 94,4 MHz körzeti frekvencia pályázatán nyertes szolgáltatóval.

2023. március 17. 20:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39