Avaya: új EMEA értékesítési és operatív vezető

forrás Prim Online, 2008. július 8. 11:33

Az Avaya bejelentette, hogy Michael Bayer, mint az Avaya EMEA (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) régió értékesítési és operatív elnöke csatlakozott a vállalathoz. Bayer feladata a régió vezetése, illetve a folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel az Avaya egységes kommunikációs rendszereinek, kontaktcenter és IP telefonos megoldásainak sikeres megvalósítása érdekében.

Bayer a Motorolától érkezett az Avayához, ahol az európai, közel-keleti és afrikai régió vállalati és mobil üzletág alelnökeként és ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Bayer szintén tagja volt a Motorola globális irányító bizottságának. Irányítása alatt a Motorolánál a kulcs vállalati és mobil alkalmazások szegmensei növekedtek, valamint új partnerkapcsolatok és szilárd ügyfélkapcsolatok alakultak ki.

Bayer korábban a Cisco Systems-nél és a T-Mobile-nál töltött be jelentős szerepet, majd a Symbol Technologieshez csatlakozott. A Symbol Technologiesnél, melyet 2007-ben vásárolt fel a Motorola, ügyvezető igazgatóként és területi alelnökként dolgozott.

Kulcsszavak: CIO Avaya

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az első Morning Health Talks!

Hogyan alkalmazható a Big Data az egészségügy mindennapjaiban? Melyek az új orvostechnológiai irányok és mekkora ezek realitása a hazai egészségügyben? Szervezhető-e hatékonyabban a betegek ellátása a jelenlegitől eltérő, új menedzsment technikákkal? Mennyire motiválják az egészségügyben dolgozókat az innovatív megoldások?

2019. május 20. 15:05

A Fujitsu a „Vezetők” szegmensében a Magic Quadrant felmérése szerint

A Fujitsu bejelentette, hogy a „Vezetők* szegmensében kapott helyet a menedzselt mobilszolgáltatások (Managed Mobility Services, MMS) globális piacáról készült Gartner Magic Quadrant felmérésben**. 

2019. május 20. 08:57

A digitalizáció jelenti a valódi akadálymentesítést

2019. május 16. az akadálymentesítés világnapja (Global Accessibility Awareness Day), ennek alkalmából a Microsoft Magyarország arra hívja fel a figyelmet, hogy a fogyatékkal élő emberek érdekében végzett munka az év 365 napján kiemelten fontos. Az esélyegyenlőség kulcsa játszik a digitalizáció, az informatikai képességek oktatása a fogyatékkal élők körében olyan társadalmi kihívásokra ad választ, mint a munkaerőhiány.

2019. május 18. 12:12

Hírközlési labort adományozott az NMHH a győri egyetemnek

A hatóság első hírközlési laborját adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a győri Széchenyi István Egyetemen a távközlés nemzetközi világnapja alkalmából, május 16-án. A világnaphoz kapcsolódva az idei Dr. Magyari Endre-díjat Pados László frekvenciagazdálkodási szakember vehette át a digitális műsorszórás bevezetésében és hazánk nemzetközi képviseletében végzett munkájáért.

2019. május 17. 15:59

Az IT szakemberek közel fele külföldre költözne egy jó állásért

Az IT szakemberek nem csupán a legkeresettebb munkavállalók, de Magyarországon és az egész világon is jóval nyitottabbak az átlagnál arra, hogy munkahelyet váltsanak vagy külföldön dolgozzanak, derül ki a Boston Consulting Group (BCG), egy nemzetközi HR hálózat, a The Network, és a Profession.hu közös kutatásából

2019. május 17. 14:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás