XAPT Hungary Kft.: idén is elnyerte a régió legkiválóbb partneri díját a Microsofttól

forrás Prim Online, 2008. július 12. 08:46

Idén az XAPT Hungary Kft. nyerte el a cég partnerdíját az év Microsoft Dynamics AX partnere kategóriában. A Microsoft kelet-közép-európai partnerprogramjának díjai azokat a regionális partnereket jutalmazzák, amelyeknek sikerült új piaci lehetőségeket találniuk és kiaknázniuk a Microsoft termékeinek legújabb verzióival, és mind műszaki, mind pedig üzleti szempontból értékes innovációkkal álltak elő. Külön figyelmet érdemlő elismerés, hogy a globális megmérettetésben is az első három között végzett a magyar partner cég megoldása.

A díjakat 23 kategóriában osztották ki a Microsoft 47 ezres regionális hálózatából kiválasztott partnereknek. Az XAPT Hungary TIREAX (Tire Retail, Wholesale, Quick Service and Distribution) elnevezésű Microsoft Dynamics AX alapokra fejlesztett iparági megoldásával nyerte el idén az év legjobb Microsoft Dynamics AX partnere címet.

A TIREAX megoldás a Microsoft Dynamics AX rendszert kiegészítve a gumiabroncs kis- és nagykereskedelem, disztribúció és szerviz üzleti területek lefedésére készült, amely a megjelenése óta jelentős piaci elismertségre és népszerűségre tett szert, és új szakmai lehetőségeket és nemzetközi értékesítési területeket nyitott meg az XAPT előtt főként az észak-amerikai piacon. A nemzetközi növekedésben kulcsszerepet játszik, hogy az XAPT biztosítja a fejlesztői hátteret és az ágazat specifikus szakértelmet a rendszer bevezetéséhez.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kreatív megoldásokkal építenének fenntartható jövőt a Zöld kód pályázat döntősei

Március 23-án rendezte meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Zöld Kód – Kódolj a holnapért! pályázat döntőjét. A legjobb ötletekkel érkezett csapatok közül a fiatalabb korosztályt egy Scratch-meccs várta, míg a nagyobbak szakmai mentorok segítségével valósíthatták meg a fenntarthatósági problémákra reflektáló robotötleteiket. A 6 millió forint összdíjazású pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a fiatalokat arra buzdítsa, gondolkodjanak és tegyenek azért, hogy a digitalizációt a fenntartható jövő szolgálatába állítsák.

2024. március 27. 15:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05