XAPT Hungary Kft.: idén is elnyerte a régió legkiválóbb partneri díját a Microsofttól

forrás Prim Online, 2008. július 12. 08:46

Idén az XAPT Hungary Kft. nyerte el a cég partnerdíját az év Microsoft Dynamics AX partnere kategóriában. A Microsoft kelet-közép-európai partnerprogramjának díjai azokat a regionális partnereket jutalmazzák, amelyeknek sikerült új piaci lehetőségeket találniuk és kiaknázniuk a Microsoft termékeinek legújabb verzióival, és mind műszaki, mind pedig üzleti szempontból értékes innovációkkal álltak elő. Külön figyelmet érdemlő elismerés, hogy a globális megmérettetésben is az első három között végzett a magyar partner cég megoldása.

A díjakat 23 kategóriában osztották ki a Microsoft 47 ezres regionális hálózatából kiválasztott partnereknek. Az XAPT Hungary TIREAX (Tire Retail, Wholesale, Quick Service and Distribution) elnevezésű Microsoft Dynamics AX alapokra fejlesztett iparági megoldásával nyerte el idén az év legjobb Microsoft Dynamics AX partnere címet.

A TIREAX megoldás a Microsoft Dynamics AX rendszert kiegészítve a gumiabroncs kis- és nagykereskedelem, disztribúció és szerviz üzleti területek lefedésére készült, amely a megjelenése óta jelentős piaci elismertségre és népszerűségre tett szert, és új szakmai lehetőségeket és nemzetközi értékesítési területeket nyitott meg az XAPT előtt főként az észak-amerikai piacon. A nemzetközi növekedésben kulcsszerepet játszik, hogy az XAPT biztosítja a fejlesztői hátteret és az ágazat specifikus szakértelmet a rendszer bevezetéséhez.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tízezer könyvvel támogatja a Libri a Kórházszövetséget

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait. 

2020. április 4. 13:57

Díjmentes tranzakciókkal segíti a készpénzforgalom visszaszorítását a Moneytou a Viber felhasználóinak

Május 31-ig a felhasználók számára díjmentessé tette, és a kapcsolódó forgalmi költségeket is átvállalta a Viber üzenetküldő applikáció alatt működő Moneytou fizetési lehetőség szolgáltatója, a NeoPay Kft. Az akció célja kettős: nem csak a készpénzes tranzakciók visszaszorításában segítenek a járvány ideje alatt, hanem az online fizetési megoldásokat is népszerűsítik. 

2020. április 3. 18:00

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását. Az Első Magyar Virtuális Tőkebefektetési Showroom (EMVITIS) felületén szakmai előszűrést követően közvetlenül a legnagyobb magyar tőkealapok és inkubátorházak befektetőihez juthatnak el a projektek gazdái. A hiánypótló digitális platformot már a közeljövőben tőzsdére tervezik vinni, hogy bárki részesülhessen az ország gazdasági talpra állásának sikeréből.

2020. április 3. 15:11

Napról napra növekszik a rendelkezésre álló tehetségek száma

A magyar vállalkozások egy hónapja számos szektorban még munkaerőhiányról számoltak be, a munkaerőpiaci változások miatt viszont mára napról napra nagyobb tehetségbázis érhető el a hazai elbocsátások és a külföldről hazatérő munkavállalók miatt is. Bár az álláshirdetések száma globálisan csökken, a versenyképes szektorok vállalatai már rájöttek, a hosszútávú munkaerőpiaci siker kulcsa az, ha a lehető legjobb megfelelőséggel rendelkező emberek csatlakoznak hozzájuk. 

2020. április 3. 13:55

Következetes felhőmenedzsment

A Dell Technologies legújabb tanulmánya szerint a többfelhős rendszerek egységes felügyelete csökkenti az informatikai költségeket, növeli az adatbiztonságot és felgyorsítja az innovációt.

2020. április 3. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás