XAPT Hungary Kft.: idén is elnyerte a régió legkiválóbb partneri díját a Microsofttól

forrás Prim Online, 2008. július 12. 08:46

Idén az XAPT Hungary Kft. nyerte el a cég partnerdíját az év Microsoft Dynamics AX partnere kategóriában. A Microsoft kelet-közép-európai partnerprogramjának díjai azokat a regionális partnereket jutalmazzák, amelyeknek sikerült új piaci lehetőségeket találniuk és kiaknázniuk a Microsoft termékeinek legújabb verzióival, és mind műszaki, mind pedig üzleti szempontból értékes innovációkkal álltak elő. Külön figyelmet érdemlő elismerés, hogy a globális megmérettetésben is az első három között végzett a magyar partner cég megoldása.

A díjakat 23 kategóriában osztották ki a Microsoft 47 ezres regionális hálózatából kiválasztott partnereknek. Az XAPT Hungary TIREAX (Tire Retail, Wholesale, Quick Service and Distribution) elnevezésű Microsoft Dynamics AX alapokra fejlesztett iparági megoldásával nyerte el idén az év legjobb Microsoft Dynamics AX partnere címet.

A TIREAX megoldás a Microsoft Dynamics AX rendszert kiegészítve a gumiabroncs kis- és nagykereskedelem, disztribúció és szerviz üzleti területek lefedésére készült, amely a megjelenése óta jelentős piaci elismertségre és népszerűségre tett szert, és új szakmai lehetőségeket és nemzetközi értékesítési területeket nyitott meg az XAPT előtt főként az észak-amerikai piacon. A nemzetközi növekedésben kulcsszerepet játszik, hogy az XAPT biztosítja a fejlesztői hátteret és az ágazat specifikus szakértelmet a rendszer bevezetéséhez.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új nyomtatási lehetőségeket kínál a Xerox

A speciális nyomtatási megoldások a digitális szegmens leggyorsabban növekvő ágazata, a Xerox éppen ezért fejlesztette ki az Adaptive CMYK Plus technológiát, amely az új Xerox PrimeLink C9065 / C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60 / C70 nyomtatókhoz készült.

2019. október 13. 13:30

Az egyik legnagyobb ománi cégcsoporttal kötött együttműködési megállapodást a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft.

Exkluzív stratégiai partnerségi megállapodást kötött a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. az egyik legnagyobb ománi cégcsoporttal, a Zubair Corporationnel. A megállapodás keretében a Zubair a QUADRON kizárólagos ománi partnereként értékesíti majd a magyar vállalkozás kibervédelmi szolgáltatásait Ománban. A felek a megállapodástól a következő egy év során közel 300 millió forint (egymillió dollár) értékű üzleti potenciál felderítését várják. 

2019. október 13. 12:55

Budapesten a világ legnagyobb UX designerei

A Prezi és az IBM Budapest Lab meghívására ismét Budapestre érkeznek a világ legnagyobb UX szakemberei. A háromnapos Amuse konferencián többek között a Google, a Facebook, a Booking.com designerei és stratégái mesélnek a felhasználói élmény legújabb trendjeiről.

2019. október 12. 12:08

David Preece a Panasonic új közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója

2019. október 1-jével David Preece-t nevezték ki a Panasonic közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatójának.

2019. október 12. 10:07

Jelentősen nőtt a frissdiplomások bruttó átlagjövedelme a mérnök szakmákban

Kiugróan megemelkedtek az elmúlt években a keresetek a műszaki pályákon. Alig öt esztendő alatt szinte megduplázódtak a fizetések többek között a gépészmérnökök, a villamosmérnökök, illetve a mechatronikai mérnökök körében. 

2019. október 11. 14:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás