Két új Siemens vezeték nélküli telefon

Kovács Attila, 2008. július 16. 13:24

A Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) két új belépőszintű otthoni vezeték nélküli telefont mutatott be.

A Gigaset A580 és Gigaset A585 telefonokat a gyártó azoknak a felhasználóknak tervezte, akiknek fontos a minőség, a kényelmes használat és az esztétikus kialakítás. A telefonok 25 óra beszélgetési időt és 210 órás készenléti időt biztosítanak, kihangosító funkcióval is rendelkeznek. Az új Gigaset modellek ötvözik a kényelmes és egyszerű használatot a stílusos kialakítással. A beszélő háza csillogó fekete borítást kapott, mely különleges eleganciát kölcsönöz a készüléknek. A megvilágított kijelző és billentyűzet egyszerű kezelhetőséget kínál még sötétben is. Az ECO DECT technológia nem terheli meg villanyszámlánkat, a Gigaset A580 és A585 telefonokkal akár 60%-kal is csökkenthetjük a telefon energiafogyasztását.

A Gigaset A585 üzenetrögzítővel is rendelkezik, mely akár 25 percnyi üzenetet is képes rögzíteni és tárolni, a nem fogadott hívásokat pedig a kijelző ikonja jelzi. A CLIP funkció aktiválásával megtekinthetjük az utolsó 25 hívást, az azokhoz tartozó neveket, és hívásidőt, melyeket közvetlenül vissza is hívhatunk. A telefonkönyvben 150 nevet és telefonszámot tárolhatunk. Ha olyan számot írunk be, és tárcsázunk, amit már tartalmaz a telefonkönyv, akkor a számhoz tartozó név jelenik meg a kijelzőn. Sms-t is küldhető vagy fogadható a készülékkel, 160 karakter terjedelemben.

A Gigaset A580 és A585 telefonok augusztus elejétől lesznek kaphatók hazánkban. A Gigaset A580 ára 10 ezer forint körül, míg az üzenetrögzítővel rendelkező A585 típus ára pedig 12.500Ft körül mozog majd. Az internetes és analóg hívásokat is lebonyolító A585 IP változat is hamarosan elérhető lesz.

Kulcsszavak: Siemens vezetékes

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

2023. június 8. 17:08

A QNAP továbbfejlesztette mobilos biztonsági mentési megoldását

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.

2023. június 8. 11:27

Exkluzív betekintést adnak három hősies hivatás munkájába a HUAWEI P60 Pro-val készített fényképek

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A Huawei P60 Pro okostelefonnal készített képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti. 

2023. június 7. 20:41

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39