Apple rendszereket is üzemeltet a Navigator

forrás Prim Online, 2008. július 16. 17:28

Jelenleg a NAVIGATOR Informatika Zrt. az egyetlen magyarországi IT-outsourcing szolgáltató a vezető cégek közül, amely a három teljes informatikai platformot – Windows, Linux és Apple – egy kézben képes üzemeltetni munkaállomás- és szerverszinten.

A Navigator versenytársait megelőzve elsőként jelentette be az Apple rendszerek professzionális üzemeltetését és támogatását. A Navigator szerint az Apple az évek során szélesen differenciált prémium márkává vált és egyre többen döntenek bevezetése mellett, amely folyamatot mostantól tovább erősíti a Navigatornál elérhető professzionális üzemeltetési kompetencia is.

„A nemzetközi tendenciáknak megfelelően Magyarországon is egyre szélesebb azon informatikai döntéshozók köre, akik nem a dolgozók létszáma, hanem munkatársaik jól meghatározott feladatköre szerint választanak számítógépet. Számukra jelentenek tökéletes megoldást az Apple termékei és szolgáltatásai, melyek amellett, hogy a felhasználói igények széles skáláját elégítik ki, olyan költséghatékony megoldást jelentek, mely nem csupán a vásárláskor, hanem az üzemeltetés teljes időszaka alatt is megmutatkozik” – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének kereskedelmi és megbízott ügyvezető igazgatója. „Meggyőződésem, hogy a Navigator Informatika Zrt.-vel közösen sikerül végérvényesen eloszlatunk azt a tévhitet, mely az Apple termékek és megoldások más rendszerekkel való inkompatibilitására vonatkozik, épp ezért tartjuk mérföldkőnek a két vállalat együttműködését” – tette hozzá Majoros Miklós.

Kulcsszavak: Navigator Apple +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ki lesz 2020-ban az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” pályázat nyertese?

Rekordszámú dolgozat érkezett idén az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” pályázatra. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, a 23 pályázat mind aktuális és érdekes témákat dolgozott fel. Betekintést kaphattak transzformációs projektekbe, hogyan épül be az agilitás a projektek működésébe, miben mások a következő generáció projektmenedzserei, függetlenül attól, hogy IT vagy akár építési területen alkalmazzák a projektmenedzsment módszertanát. 

2020. szeptember 28. 18:12

A hibrid oktatásé a jövő

A járványhelyzet – mint az élet sok más területén is – az oktatásban felgyorsította a digitalizációt. A digitális oktatási módszerekre ugyanakkor hiba volna úgy tekinteni, mintha kizárólag az otthontanulásban segítene, vagy éppen a hagyományos oktatás versenytársa volna. A Microsoft Tanévkezdés 2021 – Az iskolában is digitálisan! című online sajtóeseményen mutatta be azokat a tanárok és diákok számára ingyenesen elérhető eszközöket és megoldásokat, amelyekkel a tanulás nemcsak hatékonyabbá és élményszerűvé tehető, de új digitális készségekkel is felvértezi a diákokat. A rendezvényen a digitális és hagyományos módszereket rutinosan ötvöző pedagógusok osztották meg a távoktatásban szerzett tapasztalataikat.

2020. szeptember 28. 12:26

Az ABB új megoldásokat mutat be a Kínai Nemzetközi Ipari Vásáron

Az ABB olyan új, digitális és robotikai automatizálási termékek, megoldások és szolgáltatások széles körét mutatja be a 2020-as Kínai Nemzetközi Ipari Vásáron (CIIF), amelyek az ügyfelek számára nagyobb rugalmasságot biztosítanak, és segítenek nekik alkalmazkodni a gyártás új kiívásaihoz.

2020. szeptember 28. 11:05

A második hullám lehet az igazi erőpróba a munkaerőpiacon

Az emberiség bármit megadna azért, hogy elkerüljük a koronavírus-járvány második hullámát, ugyanakkor az már nem érné felkészületlenül a cégeket. A fertőzés terjedésének visszaszorítása érdekében hozott intézkedések elképesztő gazdasági károkat okoztak. Nemes-Nagy Szilvia, a Performia Hungary Kft. ügyvezető-tulajdonosa szerint több az álláskereső, mint a vírust megelőzően, viszont a minőség rosszabb, az emberek rossz állapotban vannak, a vállalatok pedig nem merik rájuk bízni azt a munkát, amire szakértőt keresnek.

2020. szeptember 26. 12:33

Gyártás COVID-19 idején

Bizonytalan időkben az emberek szívesen hallgatják meg mások történeteit. Megnyugtatásra, inspirációra és közösségi érzésre vágyunk; tudni, hogy nem vagyunk egyedül azokban, amiket átélünk, megérteni, mások hogyan boldogulnak. Ezt szem előtt tartva olyan történeteket osztunk meg, amelyekben azt mutatjuk be, hogy gyártók világszerte miként birkóznak meg a COVID-19 világjárvány okozta helyzettel és milyen intézkedéseket hoztak alkalmazottaik biztonsága és vállalkozásuk életképességének megtartása érdekében. 

2020. szeptember 26. 11:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás