Apple rendszereket is üzemeltet a Navigator

forrás Prim Online, 2008. július 16. 17:28

Jelenleg a NAVIGATOR Informatika Zrt. az egyetlen magyarországi IT-outsourcing szolgáltató a vezető cégek közül, amely a három teljes informatikai platformot – Windows, Linux és Apple – egy kézben képes üzemeltetni munkaállomás- és szerverszinten.

A Navigator versenytársait megelőzve elsőként jelentette be az Apple rendszerek professzionális üzemeltetését és támogatását. A Navigator szerint az Apple az évek során szélesen differenciált prémium márkává vált és egyre többen döntenek bevezetése mellett, amely folyamatot mostantól tovább erősíti a Navigatornál elérhető professzionális üzemeltetési kompetencia is.

„A nemzetközi tendenciáknak megfelelően Magyarországon is egyre szélesebb azon informatikai döntéshozók köre, akik nem a dolgozók létszáma, hanem munkatársaik jól meghatározott feladatköre szerint választanak számítógépet. Számukra jelentenek tökéletes megoldást az Apple termékei és szolgáltatásai, melyek amellett, hogy a felhasználói igények széles skáláját elégítik ki, olyan költséghatékony megoldást jelentek, mely nem csupán a vásárláskor, hanem az üzemeltetés teljes időszaka alatt is megmutatkozik” – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének kereskedelmi és megbízott ügyvezető igazgatója. „Meggyőződésem, hogy a Navigator Informatika Zrt.-vel közösen sikerül végérvényesen eloszlatunk azt a tévhitet, mely az Apple termékek és megoldások más rendszerekkel való inkompatibilitására vonatkozik, épp ezért tartjuk mérföldkőnek a két vállalat együttműködését” – tette hozzá Majoros Miklós.

Kulcsszavak: Navigator Apple +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kihirdették a „Digitális Esély 2019” pályázat nyerteseit

Az SAP Hungary és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács idén hatodik alkalommal támogatja hátrányos helyzetű fiatalok infokommunikációs képzését. A „Digitális Esély” pályázat keretében 2019-ben 7 non-profit szervezet között 7,8 millió forintot osztottak szét innovatív, előremutató helyi kezdeményezések megvalósítására.

2019. december 10. 19:03

Optimistább cégvezetők, erősödő beruházási szándék

A Rentasystem immár hatodikkal alkalommal volt kíváncsi a KKV-k és a nagyvállalatok IT és egyéb eszköz-beruházásaira és azok finanszírozási hátterére. A tavalyi évhez hasonlóan továbbra is stagnálnak az IT beruházások, a tartós bérleti konstrukció azonban óriási növekedésnek indult.

2019. december 10. 18:22

Így működik a gyakorlatban az agilis munkamódszer

Talán ez lehetett az agilis munkamódszer egyik kiindulópontja. De hogyan lehet több emeletnyi embert egy multis környezetben csapattá kovácsolni? Valójában kevés multinak célja, hogy összeültesse a nem egy projekten dolgozókat, hogy létrehozzon egy környezetet, ahol mindenki mindenkivel beszél. Pedig óriási előnyökkel jár, ha így tesz. 

2019. december 10. 12:40

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

A KPMG kiterjeszti együttműködését a Microsofttal

Az új KPMG innovációk többségéhez a Microsoft felhő és mesterséges intelligencia megoldásai adják majd az alapot, segítve a KPMG ügyfeleit a jobb és precízebb döntéshozatalban, a termelékenység növelésében és nagyobb költséghatékonyság elérésében.

2019. december 10. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás