Apple rendszereket is üzemeltet a Navigator

forrás Prim Online, 2008. július 16. 17:28

Jelenleg a NAVIGATOR Informatika Zrt. az egyetlen magyarországi IT-outsourcing szolgáltató a vezető cégek közül, amely a három teljes informatikai platformot – Windows, Linux és Apple – egy kézben képes üzemeltetni munkaállomás- és szerverszinten.

A Navigator versenytársait megelőzve elsőként jelentette be az Apple rendszerek professzionális üzemeltetését és támogatását. A Navigator szerint az Apple az évek során szélesen differenciált prémium márkává vált és egyre többen döntenek bevezetése mellett, amely folyamatot mostantól tovább erősíti a Navigatornál elérhető professzionális üzemeltetési kompetencia is.

„A nemzetközi tendenciáknak megfelelően Magyarországon is egyre szélesebb azon informatikai döntéshozók köre, akik nem a dolgozók létszáma, hanem munkatársaik jól meghatározott feladatköre szerint választanak számítógépet. Számukra jelentenek tökéletes megoldást az Apple termékei és szolgáltatásai, melyek amellett, hogy a felhasználói igények széles skáláját elégítik ki, olyan költséghatékony megoldást jelentek, mely nem csupán a vásárláskor, hanem az üzemeltetés teljes időszaka alatt is megmutatkozik” – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének kereskedelmi és megbízott ügyvezető igazgatója. „Meggyőződésem, hogy a Navigator Informatika Zrt.-vel közösen sikerül végérvényesen eloszlatunk azt a tévhitet, mely az Apple termékek és megoldások más rendszerekkel való inkompatibilitására vonatkozik, épp ezért tartjuk mérföldkőnek a két vállalat együttműködését” – tette hozzá Majoros Miklós.

Kulcsszavak: Navigator Apple +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megtriplázza a jegykiadó automaták számát a MÁV-START

A vasúttársaság hosszútávon elkötelezett az utasok igényeinek maradéktalan kielégítése mellett, mindent megtesz annak érdekében, hogy az utasszám növekedjen, a szolgáltatási színvonal emelkedjen, a jegyértékesítési kapacitás pedig bővüljön. E célok elérése érdekében 375 új, a korábbiaknál strapabíróbb, korszerűbb jegykiadó automata beszerzését és az online jegyvásárlási lehetőségek megújulását jelentette be Dr. Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója és Kerékgyártó József, a MÁV-START vezérigazgatója.

2020. január 27. 17:54

A Bosch 3D-kijelzői új dimenziót nyitnak az autózásban

A nagyobb, jobb vizuális élményt nyújtó és egyre több funkcióval rendelkező digitális műszerfalak egyre fontosabb részei a járműveknek. A vezetők és az utasok is azokat a kijelzőket és vezérlési funkciókat szeretnék használni az autókban is, amelyekhez már hozzászoktak az okostelefonok és a televíziók használatakor. 

2020. január 27. 16:18

Gyakorlati teszttervezés

Az IT szakemberek jelentős szakmai fórumaként ismert British Computer Society gondozásában jelent meg Kovács Attila, az ELTE IK docense és szerzőtársa, Forgács István angol nyelvű szakkönyve a számítógépes tesztelésről.

2020. január 27. 12:11

Van élet a készpénzen és a bankkártyán túl!

A fizetőeszközök évezredek óta hozzátartoznak az emberiség mindennapjaihoz. A cserekereskedelemből gyorsan eljutottunk a pénz megjelenéséig, majd a 20. században a nyugati országokban elterjedt a bank-és hitelkártya alapú fizetés, Afrikában sms-sel vásárolnak, Kínában pedig a közösségi médiát és a QR-kódot hívják segítségül az emberek a boltokban. A QR-kódos fizetés következő mérföldköve pedig hamarosan elsőként Magyarországra érkezik és a fejlődés nem áll meg: újabb és újabb lehetőségek segítik az emberiséget abban, hogy még egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban kezeljük mindennapi pénzügyeinket. Írásunkban a készpénzmentes fizetés evolúcióját és kontinensenként változó formáit vesszük górcső alá.

2020. január 27. 10:54

Az ABB „Zéró kibocsátásért " küldetése egy fenntartható társadalom jövőképe

A németországi Lüdenscheidben lévő telephelyén az ABB kidolgozta a fenntartható városok és ipar jövőjének egy modelljét, az első szén-semleges és energia-önellátó gyártóüzemének felépí-tésével, írja Tarak Mehta, az ABB Energetika (Electrification) üzletágának elnöke.

2020. január 27. 09:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás