A Symantec megjelentette Norton 2009 termékei bétaváltozatát

forrás Prim Online, 2008. július 21. 14:20

A Symantec ma jelentette be a Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 nyilvános bétaváltozatának megjelenését, melyek letölthetők a http://www.symantec.com/norton-beta/ címről.

A Norton 2009 termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók semmilyen teljesítménycsökkenést se érezzenek futtatásuk közben. A kereső moduloktól a kezelőfelületig, a termék jószerével minden részét érinti a több mint 300 hasznos változtatás.
A számítógép teljesítménycsökkentésének kiküszöbölése elsősorban egy, a szakmában először alkalmazott fontos újítással, a fájlok átvizsgálásának szükségességét mérséklő Norton Insighttal érhető el. A Norton közösség tagjainak millióitól származó adatok felhasználásával a Norton Insight módot ad a Norton védelmi termékeinek arra, hogy a legtöbb számítógépen általában előforduló, statisztikailag megbízhatónak bizonyult fájlokat kihagyják a vizsgálatból.

A Norton 2009 a haladó számítógépezőknek és a játékosoknak az alábbi tulajdonságokat kínálja:


·    Néma üzemmód – önműködően felfüggeszti a figyelmeztetéseket és a frissítéseket, hogy ne szakítsa meg vagy ne lassítsa le a játékokat, a filmnézést vagy a bemutatókat.
·    Egyszerűbb kezelőfelület – könnyebben érhető el a részletes beállítás és figyelemmel kísérhető az észlelés és a teljesítményszint.


A teljesítményt érintő tulajdonságok mellett a Norton 2009 az alábbi, a szakma élvonalát jelentő képességekkel rendelkezik:


·    Norton Protection System
– összehangoltan dolgozik a veszélyek megfékezésén, mielőtt azok kifejthetnék hatásukat. Ez a sokrétű védelmi rendszer az összetett webes támadások ellen böngészővédelmet, valós idejű SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) védelmet, behatolás-elhárítást, rootkit, vírus és kémszoftver elleni védelmet tartalmaz.
·    Norton Identity Safe – A személyazonossági adatokat minden eddiginél jobban védi a bankolás, a böngészés és a netes játékok közben
·    Otthoni hálózat – lehetővé teszi az otthoni hálózatok eszközeinek egyszerű áttekintését és kezelését
·    AntiBot – megakadályozza a botokat, hogy átvegyék a hatalmat a PC felett

Kulcsszavak: Symantec Norton security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50