Elindult a BenQ saját gyártói webáruháza

forrás Prim Online, 2008. július 30. 18:02

A mai napon indította el saját webáruházát Magyarországon a BenQ, az LCD monitorok, projektorok és elérhető áru notebookok gyártója. A www.benqshop.hu oldalon a gyártó legnépszerűbb termékeit vásárolhatjuk meg egyszerűen és kényelmesen, otthonról, házhozszállítással.

A BenQ Shop-ban megtaláljuk a Joybookok A, R és S sorozatát, különféle méretű LCD monitorokat, projektorokat, digitális fényképezőgépeket, adathordozókat és egereket. Három termékkategóriában, a Joybookok-nál, LCD monitoroknál és projektoroknál összehasonlító táblázat segíti a még egyszerűbb és jobb választást a termékek között.

A BenQ Shop-on keresztül rendelt termékek házhozszállítása 5 munkanapon belül történik, amennyiben elérhetők raktárkészleten. A szállítási költség pedig az egész ország területén egységes tarifa alá tartozik. A vásárlásra kiválasztott termékeket átvehetjük személyesen is a Net Kft. üzletében.

A BenQ hosszútávú céljai közé tartozik, hogy a gyártó termékportfoliójának valamennyi terméke elérhető legyen a BenQ Shop-on keresztül. A BenQ értékesítő partnere és a webáruház üzemeltetője a Net Kft. A BenQ magyarországi disztribútorai a Cédrus Kft., az Expert Computer, a Ramiris és az RCE Trade.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50