D-Link környezetbarát otthoni Wi-Fi router

forrás Prim Online, 2008. augusztus 3. 10:21

A D-Link bemutatta környezetbarát otthoni Wi-Fi routerét, mely akár 40% energia megtakarításra képes. A D-Link a Green termékeinek sorát bővíti díjnyertes Wireless N termékcsaládjába tartozó Wi-Fi routerével, melyet környezetbarát szempontok szerint fejlesztett tovább. A router csökkenti az energiafelhasználást teljesítménycsökkenés nélkül.

A Wi-Fi routerek a D-Link Green Ethernet technológiát alkalmazzák, mely oly módon takarít meg energiát, hogy automatikusan észleli a kapcsolat állapotát és a hálózati kábel hosszát, majd ehhez igazítja a felhasznált energiát. A D-Link routerek Wi-Fi ütemezésre is képesek, melynek segítségével könnyedén beprogramozhatjuk, mikor van szükség a Wi-Fi jelekre, és mikor nincs, így további energiát takaríthatunk meg.

A D-Link Green Wi-Fi routerek optimális energia megtakarítást valósítanak meg a Wi-Fi ütemezővel együtt alkalmazva, mely lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználó előre beállítsa rádiójelek sugárzásának indítását, és kikapcsolását. A vezetékes kapcsolat és a Wi-Fi kikapcsolását támogató energiatakarékos eszközök, a DIR-655 és a DIR-855, 32 illetve 41%-os energia megtakarításra képesek a hagyományos Green technológia nélküli eszközökhöz képest.

Kulcsszavak: D-Link Wi-Fi router hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39