D-Link környezetbarát otthoni Wi-Fi router

forrás Prim Online, 2008. augusztus 3. 10:21

A D-Link bemutatta környezetbarát otthoni Wi-Fi routerét, mely akár 40% energia megtakarításra képes. A D-Link a Green termékeinek sorát bővíti díjnyertes Wireless N termékcsaládjába tartozó Wi-Fi routerével, melyet környezetbarát szempontok szerint fejlesztett tovább. A router csökkenti az energiafelhasználást teljesítménycsökkenés nélkül.

A Wi-Fi routerek a D-Link Green Ethernet technológiát alkalmazzák, mely oly módon takarít meg energiát, hogy automatikusan észleli a kapcsolat állapotát és a hálózati kábel hosszát, majd ehhez igazítja a felhasznált energiát. A D-Link routerek Wi-Fi ütemezésre is képesek, melynek segítségével könnyedén beprogramozhatjuk, mikor van szükség a Wi-Fi jelekre, és mikor nincs, így további energiát takaríthatunk meg.

A D-Link Green Wi-Fi routerek optimális energia megtakarítást valósítanak meg a Wi-Fi ütemezővel együtt alkalmazva, mely lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználó előre beállítsa rádiójelek sugárzásának indítását, és kikapcsolását. A vezetékes kapcsolat és a Wi-Fi kikapcsolását támogató energiatakarékos eszközök, a DIR-655 és a DIR-855, 32 illetve 41%-os energia megtakarításra képesek a hagyományos Green technológia nélküli eszközökhöz képest.

Kulcsszavak: D-Link Wi-Fi router hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48