Díjmentes olimpiai hírek SMS-ben és MMS-ben

forrás Prim Online, 2008. augusztus 4. 12:08

A T-Mobile-osok díjmentesen kaphatják meg SMS-ben vagy MMS-ben a mobiljukra a legújabb olimpiai híreket, ha augusztusban fizetnek elő a Sport infoSMS vagy infoMMS kategóriára.

A Sport kategóriák előfizetői részletes tájékoztatást, infoSMS-ben azonnali eredményeket és híreket, infoMMS-ben összefoglalókat, valamint magazin jellegű úti beszámolót kapnak az ötkarikás játékokról. A híreket és információkat a t-zones helyszínen tartózkodó saját tudósítói és fotósai juttatják el a szerkesztőségnek, így a hírszolgáltatásra regisztrálók valóban első kézből értesülhetnek a legfrissebb eredményekről, eseményekről.

A Sport kategória előfizetéséhez a 777-es rövid hívószámra kell a megfelelő kódot elküldeni, attól függően, hogy SMS-ben vagy MMS-ben igényli-e valaki a híreket. Az infoSMS megrendeléséhez a #SPORT kódot, az infoMMS szolgáltatás megrendeléséhez a #SPORTMMS kódot kell elküldeni a 777-re. A regisztrációs SMS díja 72 Ft, és a kedvezményes, egy hónapos kipróbálást követően az infoSMS előfizetéses ügyfelek esetén havi 399, az infoMMS pedig 499 Ft-ba kerül (dominósok esetén ez a díj 30 naponként értendő). Új előfizetőnek az minősül, aki a regisztrációt megelőző 60 napban nem vette igénybe a szolgáltatást.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Növekszik a használt mobilok népszerűsége, az Euronics is belép a piacra

A legújabb szériás okostelefonok helyett egyre nagyobb az érdeklődés a használt, de jó állapotban lévő, értékálló mobilok iránt. Az Euronics éppen ezért úgy döntött, belép a használt telefonok piacára: a webshopon már most megrendelhetőek a legújabb modellekhez képest kedvezőbb áron elérhető készülékek. Az első készletet a kifejezetten időtálló iPhone modellekből állította össze a cég.

2023. szeptember 20. 17:20

Díjmentes 1 GB adat és 100 lebeszélhető perc a Vodafone kínálatában

A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé. Ezt szolgálja, hogy augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek. 

2023. szeptember 10. 13:40

Diákoknak és tanároknak is jó választás a Viber

Újra elkezdődött az iskola, de ahelyett, hogy visszatérnél a régi rutinodhoz – itt az ideje, hogy kialakíts egy újat, amely jobban igazodik az igényeidhez. A Viber segíthet abban, hogy rendszerezett maradj, ne felejts el semmit, ne maradj le semmiről, és közben jól érezd magad.

2023. szeptember 8. 16:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59