Vezeték nélküli játékvezérlő mobilokhoz

Genda Csongor Zoltán, 2008. augusztus 6. 09:39

Úgy tűnik, egy új termék forradalmasítja a mobiljátékok világát, egy amerikai cég bemutatott egy kábel nélküli játékvezérlő egységet mobiltelefonokhoz.

Mind ez idáig egyetlen gyártó sem hozott ki valóban használható megoldást, mellyel irányítani lehetne a kis képernyőn megjelenő figurákat, elképzelhető azonban, hogy a Zeemote JS1 kódjelű kontrollere megmarad a piacon. A Sony Ericsson bizalmat szavazott a terméknek, s megkezdi a kiegészítő forgalmazását tesztelésképp. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően az eszköz belesimul a tenyérbe, s Bluetoothon keresztül kommunikál a felhasználó másik kezében lévő mobiljával. A gyártó szerint a készülék maximális mozgásszabadságot biztosít és lehetővé teszi a precíz irányítást. A Sony Ericsson még csupán egy kísérleti projekt keretein belül kezdte meg a JS1 terjesztését, aki Hollandiában egy W760i típusú maroktelefont vásárol, az ajándékba kapja a vezeték nélküli játékvezérlőt. Arról egyelőre nincs hír, hogy a mobilgyártó mikor kezdi meg a globális terjesztést.

Kulcsszavak: Sony Ericsson játék

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

5000 tárgyat ismer fel és bárkiből profi operatőrt csinál a Huawei új zászlóshajója

A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta legújabb zászlóshajó termékeit, a Mate 20-at és Mate 20 Pro-t. A széria készülékei tripla hátlapi kamerát kaptak, melyek ultra széles látószögű lencséivel kitűnő makró fotók is készíthetők. 

2018. október 17. 15:02

Az őrült gyors Honor Play a győztesek készüléke

A Honor Play igazi “Game On” telefon, amit győzelemre hangoltak. A videojátékok világában ma a mobiljátékok dominálnak, és az elmúlt évtizedben nőtt az okostelefonok grafikai feldolgozó képességének igénye. 

2018. október 17. 13:49

Magyarországon is elérhető a Honor 8X

A Honor csütörtökön Prágában bemutatta a Honor 8X-et: az okostelefont, amely ötvözi a fejlett technológiát és az esztétikus formát. 

2018. október 12. 16:44

Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A9-et, az okostelefont, amely 4 hátlapi kamerával és számos olyan funkcióval felszerelve érkezik, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a napodból.

2018. október 11. 15:03

Az 5G az európai élvonalba röpítheti a magyar gazdaságot

A fejlődés kulcsa a verseny- és beruházási kedvet felkeltő, kedvező adózási feltételeket biztosító gazdasági környezet – emelte ki az Infotér 2018 konferencián elhangzott beszédében Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, aki a gigabitekre épülő intelligens jövőt is felvázolta a balatonfüredi esemény hallgatóságának.

2018. október 11. 11:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com