Szupermárka a NOD32 disztribútora

forrás Prim Online, 2008. augusztus 11. 10:45

Az ESET termékeit Magyarországon forgalmazó Sicontact Kft. nevét eddig kevesen, az általa képviselt NOD32 vírusirtót annál többen ismerték. Kiemelkedő tevékenységért most mégis a Sicontact Kft. kapta meg a Business Superbrands 2008 minősítést.

A Superbrands program keretében idén első alkalommal a fogyasztói márkák mellett a legkiválóbb üzleti márkák is elismerést kaptak. Az értékelés során az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security programok magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. is kiérdemelte a Business Superbrands 2008 minősítést.

Az ESET termékeinek kizárólagos magyarországi disztribútora, a Sicontact Kft. 2003-ban alakult, és 2005-ben már elnyerte az ESET Legdinamikusabban Fejlődő NOD32 Disztribútor díját. A cég ezután az ESET ausztriai képviseletének jogát szerezte meg, így már két országban tevékenykedik. A Sicontact ügyvezetőjét, Csiszér Bélát tavaly az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, a szakember idén pedig bekerült az ESET 8 tagú Nemzetközi Tanácsadói Testületébe, mely utóbbi jelzi, hogy véleményére ezen a szinten is odafigyelnek.

A cég az elmúlt években emellett dinamikusan növelte bevételét, mely tavaly elérte az egymilliárd forintot, idén pedig várhatóan meghaladja a másfél milliárdot. Az általa forgalmazott NOD32 vírusirtó a lakossági piacon 43%-os részesedéssel piacvezető (Forrás: NRC Piackutató, 2007).

A Sicontact emellett más területeken is kiemelkedő tevékenységet folytat. A www.nod32.hu oldal tavaly kereskedelmi kategóriában megszerezte az Év Honlapja díjat, és a cég a társadalmi felelősségvállalásban is kiemelkedik. Így az elsők között optimalizálta honlapját vakok és gyengénlátók számára. Emellett a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik fő támogatója, és rendszeresen adományoz gyerekeket segítő alapítványok számára.

Kulcsszavak: NOD32 Sicontact díj +céginfo

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Széllessáv Világfórumon debütál a Zyxel MPro Mesh megoldása

A tajvani Zyxel ma bejelentette, hogy a WiFi 6 portfolióját egy teljesen új menedzselt vezeték nélküli megoldással bővíti ki. Az MPro Mesh-re keresztelt jellemző mellett a 10G PON is megjelenik az eszközökben, így a szolgáltatók kiaknázhatják a hálózatukban rejlő teljes potenciált, és multi-gigabites kapcsolatot nyújthatnak ügyfeleiknek. A megoldást a ma induló amszterdami Szélessáv Világfórumon (BBWF) mutatják be.

2019. október 15. 14:09

VMware Ready tanúsítást szereztek a Kingston nagyvállalati SSD-i

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy nagyvállalati kategóriájú, DC500 sorozatú SSD-i VMware Ready tanúsítást szereztek. Eszerint alapos validálási eljárást követően a VMware szoftvercég a legmagasabb szintű támogatásban részesíti a Kingston DC500R és DC500M meghajtóit, és kifejezetten javasolja használatukat a VMware vSAN és vSphere környezetekben.

2019. október 15. 10:33

A kvantumfölény IT biztonsági és GDPR kockázatai

Az összeesküvés elméletek rajongói már biztosra veszik, hogy a ma használt technológiát a kvantumszámítógépekkel már vissza tudják fejteni, ha nekünk „pór” népnek már elkotyogták, hogy a Google és az NSA 3,5 perc alatt oldott meg egy feladatot kvantumszámítógéppel amire a mai szuperszámítógépeknek még 10 000 évre lenne szükségük.

2019. október 14. 09:04

Az egyik legnagyobb ománi cégcsoporttal kötött együttműködési megállapodást a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft.

Exkluzív stratégiai partnerségi megállapodást kötött a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. az egyik legnagyobb ománi cégcsoporttal, a Zubair Corporationnel. A megállapodás keretében a Zubair a QUADRON kizárólagos ománi partnereként értékesíti majd a magyar vállalkozás kibervédelmi szolgáltatásait Ománban. A felek a megállapodástól a következő egy év során közel 300 millió forint (egymillió dollár) értékű üzleti potenciál felderítését várják. 

2019. október 13. 12:55

Új biztonságos csatlakozási technológiát mutatott be a Fujitsu

A Fujitsu által bemutatott DigitalSuite EnterpriseConnect a nagy produktivitású workflow-automatizációs és webfolyamat-innovációs felhőplatformokat szállító Fujitsu RunMyProcess üzletág legújabb nagyvállalati kategóriájú biztonságos csatlakozási megoldása. 

2019. október 10. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás