Szupermárka a NOD32 disztribútora

forrás Prim Online, 2008. augusztus 11. 10:45

Az ESET termékeit Magyarországon forgalmazó Sicontact Kft. nevét eddig kevesen, az általa képviselt NOD32 vírusirtót annál többen ismerték. Kiemelkedő tevékenységért most mégis a Sicontact Kft. kapta meg a Business Superbrands 2008 minősítést.

A Superbrands program keretében idén első alkalommal a fogyasztói márkák mellett a legkiválóbb üzleti márkák is elismerést kaptak. Az értékelés során az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security programok magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. is kiérdemelte a Business Superbrands 2008 minősítést.

Az ESET termékeinek kizárólagos magyarországi disztribútora, a Sicontact Kft. 2003-ban alakult, és 2005-ben már elnyerte az ESET Legdinamikusabban Fejlődő NOD32 Disztribútor díját. A cég ezután az ESET ausztriai képviseletének jogát szerezte meg, így már két országban tevékenykedik. A Sicontact ügyvezetőjét, Csiszér Bélát tavaly az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, a szakember idén pedig bekerült az ESET 8 tagú Nemzetközi Tanácsadói Testületébe, mely utóbbi jelzi, hogy véleményére ezen a szinten is odafigyelnek.

A cég az elmúlt években emellett dinamikusan növelte bevételét, mely tavaly elérte az egymilliárd forintot, idén pedig várhatóan meghaladja a másfél milliárdot. Az általa forgalmazott NOD32 vírusirtó a lakossági piacon 43%-os részesedéssel piacvezető (Forrás: NRC Piackutató, 2007).

A Sicontact emellett más területeken is kiemelkedő tevékenységet folytat. A www.nod32.hu oldal tavaly kereskedelmi kategóriában megszerezte az Év Honlapja díjat, és a cég a társadalmi felelősségvállalásban is kiemelkedik. Így az elsők között optimalizálta honlapját vakok és gyengénlátók számára. Emellett a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik fő támogatója, és rendszeresen adományoz gyerekeket segítő alapítványok számára.

Kulcsszavak: NOD32 Sicontact díj +céginfo

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem az online oktatási időszakban

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program (SIP) hazai konzorciumvezetője fontosnak tartja a gyerekek online biztonságát, így a koronavírus okozta megváltozott körülmények miatt otthoni oktatásban részt vevő gyerekek online biztonságát. Éppen ezért a gyermekek vonatkozásában a korábban sokszor emlegetett adatvédelem kérdése újra terítékre kerül, sőt mi több, a távoktatás miatt a gyermekekre vonatkozó adatvédelem még fontosabb, mint korábban. 

2020. április 4. 09:31

A HP egyedülálló innovációkkal emeli új szintre a kiberbiztonságot

A HP bemutatja továbbfejlesztett biztonsági megoldásait, amelyek teljeskörű védelmet nyújtanak a vállalkozások és távoli munkát végzők számára. A vállalat legújabb termékei közé tartozik a HP Pro Security Edition, a HP Proactive Security és a HP Sure Click Enterprise. A HP a járvány miatt otthonról dolgozó munkavállalók adatainak védelmére ingyenesen elérhetővé teszi a Sure Click Pro védelmi szolgáltatást. 

2020. április 3. 11:19

Következetes felhőmenedzsment

A Dell Technologies legújabb tanulmánya szerint a többfelhős rendszerek egységes felügyelete csökkenti az informatikai költségeket, növeli az adatbiztonságot és felgyorsítja az innovációt.

2020. április 3. 10:27

Digitalizáció felsőfokon: itt a Microsoft Dynamics 365 Business Central

Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől a magyar piacon is elérhető a Microsoft Dynamics 365 Business Central, amely egyedülálló módon, tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai kis- és közepes vállalkozásoknak.

2020. április 2. 19:28

Bizalmas katonai adatok leselejtezett számítógépen

A G DATA szakértői többek között egy föld-levegő rakétarendszer felhasználói kézikönyvét is megtalálták a német hadsereg által leselejtezett notebookon, melyet az eBay-en vásároltak meg.

2020. április 2. 17:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás