Olimpia Live a Szigeten

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 14. 22:02

A fesztivállátogatók sem maradnak olimpia nélkül, a sport iránt érdeklődők a most debütáló HD felbontású közvetítést követhetik nyomon egy külön ebből a célból létrehozott helyszínen felállított óriáskivetítőn.

Az idei Sziget mivel részben egybe esik a Pekingi olimpiával, esetleg zavarba hozhatná a sportrajongókat, otthon nézzék a közvetítést, vagy fesztiválozzanak. A K&H jóvoltából a nagyszínpad mögötti sétányon létrehozott Olimpia Live helyszín éppen ezt a választási kényszert kívánja feloldani, itt ugyanis óriáskivetítőn élvezhetik a szigetlakók az olimpiai közvetítést. Ráadásul az ilyenkor szokásos, az egyszerű televíziós felbontás felnagyításából adódóan zavaróan bekockázódó kép sem csökkenti az élvezetet. Mivel idén először tekinthető meg az olimpia HD felbontásban, a képminőség igen jó. Az M2 közvetítése valóban kiváló minőségű, mert az egyben tesztadásként is funkcionáló közvetítésfolyamot nem a gyengébb 720p HD-ben, hanem 1080-as Full HD-ben, vagyis az elérhető legjobb minőségben sugározzák. A K&H egyébként idén egyben a sziget bankja is, ők üzemeltetik az pénzfelvevő automatákat, a készpénzfelvételt biztosító, éjjel-nappal használható ATM-ek a Sziget 10 különböző pontján találhatóak meg. A vállalat Sziget fiókjában várja ügyfeleit reggel 10 és este 6 óra között, a bankfiókban elsősorban pénzváltással, számlanyitási lehetőséggel és  pénzügyi terméket érintő tanácsadással állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Kulcsszavak: olimpia Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58