Olimpia Live a Szigeten

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 14. 22:02

A fesztivállátogatók sem maradnak olimpia nélkül, a sport iránt érdeklődők a most debütáló HD felbontású közvetítést követhetik nyomon egy külön ebből a célból létrehozott helyszínen felállított óriáskivetítőn.

Az idei Sziget mivel részben egybe esik a Pekingi olimpiával, esetleg zavarba hozhatná a sportrajongókat, otthon nézzék a közvetítést, vagy fesztiválozzanak. A K&H jóvoltából a nagyszínpad mögötti sétányon létrehozott Olimpia Live helyszín éppen ezt a választási kényszert kívánja feloldani, itt ugyanis óriáskivetítőn élvezhetik a szigetlakók az olimpiai közvetítést. Ráadásul az ilyenkor szokásos, az egyszerű televíziós felbontás felnagyításából adódóan zavaróan bekockázódó kép sem csökkenti az élvezetet. Mivel idén először tekinthető meg az olimpia HD felbontásban, a képminőség igen jó. Az M2 közvetítése valóban kiváló minőségű, mert az egyben tesztadásként is funkcionáló közvetítésfolyamot nem a gyengébb 720p HD-ben, hanem 1080-as Full HD-ben, vagyis az elérhető legjobb minőségben sugározzák. A K&H egyébként idén egyben a sziget bankja is, ők üzemeltetik az pénzfelvevő automatákat, a készpénzfelvételt biztosító, éjjel-nappal használható ATM-ek a Sziget 10 különböző pontján találhatóak meg. A vállalat Sziget fiókjában várja ügyfeleit reggel 10 és este 6 óra között, a bankfiókban elsősorban pénzváltással, számlanyitási lehetőséggel és  pénzügyi terméket érintő tanácsadással állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Kulcsszavak: olimpia Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38