Olimpia Live a Szigeten

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 14. 22:02

A fesztivállátogatók sem maradnak olimpia nélkül, a sport iránt érdeklődők a most debütáló HD felbontású közvetítést követhetik nyomon egy külön ebből a célból létrehozott helyszínen felállított óriáskivetítőn.

Az idei Sziget mivel részben egybe esik a Pekingi olimpiával, esetleg zavarba hozhatná a sportrajongókat, otthon nézzék a közvetítést, vagy fesztiválozzanak. A K&H jóvoltából a nagyszínpad mögötti sétányon létrehozott Olimpia Live helyszín éppen ezt a választási kényszert kívánja feloldani, itt ugyanis óriáskivetítőn élvezhetik a szigetlakók az olimpiai közvetítést. Ráadásul az ilyenkor szokásos, az egyszerű televíziós felbontás felnagyításából adódóan zavaróan bekockázódó kép sem csökkenti az élvezetet. Mivel idén először tekinthető meg az olimpia HD felbontásban, a képminőség igen jó. Az M2 közvetítése valóban kiváló minőségű, mert az egyben tesztadásként is funkcionáló közvetítésfolyamot nem a gyengébb 720p HD-ben, hanem 1080-as Full HD-ben, vagyis az elérhető legjobb minőségben sugározzák. A K&H egyébként idén egyben a sziget bankja is, ők üzemeltetik az pénzfelvevő automatákat, a készpénzfelvételt biztosító, éjjel-nappal használható ATM-ek a Sziget 10 különböző pontján találhatóak meg. A vállalat Sziget fiókjában várja ügyfeleit reggel 10 és este 6 óra között, a bankfiókban elsősorban pénzváltással, számlanyitási lehetőséggel és  pénzügyi terméket érintő tanácsadással állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Kulcsszavak: olimpia Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39