Új funkcióval gazdagodik az SAP Business One

Kovács Attila, 2008. augusztus 19. 14:07

Az SAP vállalataként ismert Business Objects bejelentette, hogy globálisan, minden új és meglévő SAP Business One felhasználó számára ingyenesen elérhetővé vált a Crystal Reports szoftver alapverziója. A Crystal Reports alapváltozatával az üzleti felhasználók könnyebben készíthetnek riportokat, és vizuális formában mutathatnak be adatokat egyetlen, integrált rendszer használatával. A szoftver egy példánya minden SAP Business One ügyfél számára elérhető, aki rendelkezik SAP karbantartási szerződéssel.

A megfelelő rálátás az üzleti folyamatokra elengedhetetlen minden méretű vállalat számára. Ezzel az integrált megoldással kívánta a Business Objects és az SAP a kisvállalatok azon igényét kielégíteni, hogy megbízható adatokon alapuló, tájékozott üzleti döntéseket hozzanak. A Crystal Reports alapverziója kizárólag SAP Business One megoldáshoz alkalmazható.

A kisvállalkozások igényeire szabott SAP Business One szoftver megoldást nyújt az egész üzletmenet kezelésére, beleértve a pénzügyi, értékesítési, ügyfélkapcsolat- menedzsment feladatokat. Az SAP Business One-nal a vállalatok egyszerűsíthetik végponttól-végpontig terjedő folyamataikat, és azonnali, teljes információkat kaphatnak az üzlet működéséről. Az SAP több évtizedes tapasztalataira alapozva a rendszer teljes mértékben testre szabható az iparági, és üzleti igények alapján. Több mint 450 hozzáadott alkalmazással, mely már több mint 40 országra szabott verzióban elérhető, az SAP Business One-t több mint 1100 viszonteladó szállítja ki, a kisvállalati ügyfelek globálisan 20 ezer fölött van, míg Magyarországon ez a szám közel 500.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09