Nemzetközi szinten 120 ezer iPhone 3G-t adott el a T-Mobile

Milkovits Gábor, 2008. augusztus 25. 18:30

A T-Mobile bejelentette, hogy a július 11-i premier óta mintegy 120 ezer iPhone 3G-t értékesített azokon a főként európai piacokon, ahol forgalmazza a készüléket.

Hamid Akhavan vezérigazgató a német Focus magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy a kezdeti áruellátási gondok mára megoldódtak és a várakozásnak az év végéig mindenütt véget tudnak vetni – remélhetőleg ez az új piacokra, így Magyarországra is vonatkozik. Akhavan szerint az eddig kitűzött eladási terveiket meghaladták: csak Németországban 75 ezer iPhone 3G-t adtak el az eltelt másfél hónapban. A hívások megszakadását, illetve a szélessávú hálózatról való leválást okozó műszaki problémákról szólva Akhavan úgy nyilatkozott, hogy ilyenekről Hollandiában kaptak panaszokat, viszont Németországban és Ausztriában nem.

Az Apple a múlt héten adott ki egy olyan szoftverfrissítést a készülékhez, amely kijavítja a hálózati kapcsolat problémáit. Az iPhone 3G-t nálunk is a T-Mobile szolgáltató előfizetésével lehet megvásárolni, kétéves hűségnyilatkozattal és nem csekély fix havidíjjal akár már 990 forintért.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A vállalati felhasználók körében is egyre népszerűbbek az összehajtható telefonok

A Samsung bejelentette, hogy a vállalati felhasználásra értékesített Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip okostelefonok száma globálisan több mint kétszeresére nőtt az előző évhez képest. Az összehajtható okostelefonportfólióra szerződött vállalati ügyfelek A teljes évet tekintve várhatóan 16 millióra emelkedik majd a világszerte vállalati partnereknek kiszállított összehajtható telefonok darabszáma, amely 73 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. 

2022. december 8. 20:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55