Gyors munkacsoportos szkenner a Canontól

forrás Prim Online, 2008. szeptember 12. 09:32

A Canon bejelentette imageFORMULA DR-3010C modelljét, amely a Canon leggyorsabb készüléke a munkacsoportos szkennerek között. Az új eszköz a vállalat első olyan asztali dokumentumszkennere, amely 30 lap/perc (duplex üzemmódban 60 kép/perc) sebességgel olvassa be a dokumentumokat.

A kis- és középvállalkozások számára készült DR-3010C különböző formátumokban teszi lehetővé a felhasználók számára dokumentumaik rögzítését, rendszerezését és megosztását. A választható „feladatgombokra” kilenc különböző feladat programozható be, a rendszeres feladatok – például az e-mail üzenetbe, nyomtatóra vagy kereshető PDF-fájlba történő beolvasás – pedig egyetlen gombnyomással elvégezhetők.

Az új dokumentumszkenner ajánlott terhelhetősége napi 3000 oldalnyi dokumentum beolvasását teszi lehetővé. A DR-3010C hatékonyságát bizonyítja, hogy fejlett feldolgozási funkciói között megtalálható a valós idejű olvasati függőlegesbe forgatás, az automatikus lapméret detektálás, valamint a ferdeségkiegyenlítés. Az automatikus színfelismerési funkciónak köszönhetően csökkenthető a létrehozott fájlok mérete, amely lehetővé teszi az üzleti dokumentumok gyorsabb beolvasását és feldolgozását.

A könnyebb beolvasás, rendszerezés, valamint dokumentum-kezelés érdekében a Canon imageFORMULA DR-3010C szoftvercsomagja tartalmazza a CapturePerfect, az OmniPage, a PaperPort és az Adobe Acrobat Standard programokat. A BizCard Reader program segítségével pedig beolvashatók és azonosíthatók a névjegykártyák, így létrehozható egy teljes körűen kereshető partneradatbázis.

Kulcsszavak: Canon szkenner

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021. december legveszélyesebb kártékony programjai

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research (CPR) kiadta legújabb, 2021 decemberére vonatkozó Global Threat Index elemzését. A hónap során az Apache Log4j sérülékenység végigsöpört az Interneten, miközben a kutatók jelentése alapján a Trickbot továbbra is a leggyakrabban előforduló kártékony program, annak ellenére, hogy némiképp csökkent a jelenléte 4%-ra (a novemberi 5%-hoz képest). A közelmúltban újra felbukkant Emotet mindeközben gyorsan a második helyre ugrott a novemberi hetedikről. A CPR jelentés arról is beszámol, hogy továbbra is az oktatás/kutatás a támadásoknak leginkább kitett terület.

2022. január 25. 15:32

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

A Zyxel kibővített Nebula portfóliója már az 5G kapcsolatot is támogatja

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

2022. január 20. 09:49

A Xiaomi új globális IoT kiberbiztonsági szabványt tett közzé

Az IoT eszközök használatára vonatkozó új közös, globális szabványra vonatkozó javaslatot tett közzé Xiaomi Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things Device Version 2.0 (Kiberbiztonsági Alapok a Fogyasztói IoT Eszközökhöz 2.0) néven a Xiaomi. Ezzel egyidejűleg a vállalat bejelentette, hogy egy újabb IoT-terméke kapta meg a BSI IoT Kitemark tanúsítványt. Két fontos hír, amely tovább erősíti a Xiaomi IoT ökoszisztéma biztonságos működésébe vetett bizalmat.

2022. január 19. 16:59

Hogyan lehet egy laptop tervezése fenntartható?

A Dell Technologies nem kizárólag új termékek létrehozására törekszik, hanem olyan új technológiákat is kutat, amelyek összetett társadalmi kihívásokra jelenthetnek választ. A vállalat több évtizede törekszik az ökológiai lábnyomának csökkentésére. A Dell Technologies az elmúlt évben bevezette a használt merevlemezekből kinyert alumínium újrahasznosítási folyamatát, a papírkészítési folyamat melléktermékéből készített bioműanyagot, és újrahasznosított szénszál-felhasználását több mint 540 ezer kilogrammra növelte. 

2022. január 19. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58