Valóban segítenek az ügyviteli rendszerek

forrás Prim Online, 2008. szeptember 23. 13:26

Az ügyviteli rendszereket használó vállalatok naprakészebb, pontosabb képpel rendelkeznek cégük pénzügyi helyzetéről, valamint kevesebb munkával és kevesebb hibával teljesítik adminisztrációs kötelezettségeiket – derült ki a rEVOLUTION Software saját ügyfélkörében végzett, több mint 100 cég bevonásával készített felméréséből. A vizsgálat, amely elsődlegesen a rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszer felhasználóinak elégedettségét mérte, arra is fényt derített, hogy egy ügyviteli szoftver bevezetésének ráfordításai számos területen, folyamatosan megtérülnek.

A kérdőívet a rEVOLUTION 260 olyan ügyfelének küldte ki, akiknél már hosszabb ideje gyűlik a tapasztalat a rendszer használatának hatásairól, közülük összesen 128 felhasználó adott választ a feltett kérdésekre. „A kérdőív eredményei alapján kiderült, hogy egy ügyviteli rendszer használata jelentősen képes egyszerűsíteni, hibamentesíteni az adminisztrációt” – mondta Benkő Szilvia, a cég termékmenedzsere. „Piaci tapasztalatunk, hogy a kkv szektorban nagyon sok vállalat használ napjainkban is kockás füzetet vagy több különálló szoftvert a számlázási, készletkezelési, könyvelési stb. feladatokra. A többszöri, kézzel történő rögzítés azonban részben a hibalehetőség esélyét növeli, másrészt felesleges többletmunkát okoz.” Az ügyfelek több, mint 90%-a nyilatkozott úgy, hogy a rendszer bevezetése óta kevesebb időt fordít adminisztrációra, 92%-uk pedig több időt tud fordítani stratégiai feladatokra

A megtérülés fontos elemeként az ügyfelek 91%-a igazolta vissza, hogy a program használatával pontosabb képet kap az üzleti folyamatairól és a cég működéséről. „Egy integrált rendszer – melynek alapelve, hogy minden adatot csak egyszer, egy helyen kell rögzíteni – használata biztosítani tudja a felhasználó számára, hogy a bevitt adatokból származó kimutatások pontosak legyenek. Több, különálló szigetrendszerből származó adatokra épülő kimutatások esetén gyakran előfordul, hogy az egyes rendszerekben valamilyen emberi hiba vagy a rendszerek eltérő működése miatt nem egyeznek egymással az adatok, ez pedig bizonytalanságot okoz és átláthatatlanná teszi a működést” – tette hozzá Benkő.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az erdőtől a vevőig csökkenthető a bútoripar ökológiai lábnyoma

Használt bútorok visszagyűjtésétől az üresen álló ingatlanok kihasználásáig számtalan módon csökkenthető a bútorgyártás ökológiai lábnyoma. Ezzel kapcsolatban tett kiváló javaslatokat Kovács Helga, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) PhD-hallgatója és Tóth Violetta, a Széchenyi István Egyetem (SZE) PhD-hallgatója, akik az Agroladies csapat tagjaiként a Magyar Nemzeti Bank Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyén különdíjat nyertek.

2022. január 24. 12:37

Az ABB piacra dobja a FusionAir Smart Sensort, az első érintésmentes, intelligens érzékelőt

A legújabb adatok szerint a beltéri légszennyezettség mértéke átlagosan 3,5-szer magasabb az épületeken belül, mint kültéren.* Az Egészségügyi Világszervezet szerint jelenleg ez „a világ legnagyobb egészséget veszélyeztető környezeti kockázata” **.

2022. január 24. 11:20

Alapjaiban változtatja meg a munkaerő-toborzást egy új innováció

A jelöltek megszerzésének leggyorsabb, és pénzügyileg leghatékonyabb módszere az úgynevezett crowdstaffing. A toborzási folyamatokat forradalmasító modell lényege, hogy a független, önálló fejvadászok és szakemberek saját szabadidejükkel, kapcsolati hálójukkal szállnak be a keresésbe, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legalkalmasabb jelölt kerüljön kiválasztásra.

2022. január 24. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58