Alkalmazások performancia-növelése Citrix XenApp 5-tel

Kovács Attila, 2008. szeptember 28. 20:09

Megjelent a Citrix cég Windows alkalmazások virtualizációs programcsomagjának legújabb változata. Az új XenApp 5.0 verzió használójának különösen három területen nyújt előnyöket. Tízszer gyorsabb, mint az előző XenApp változat, ugyanakkor 25 százalékkal hatékonyabb nála. Harmadsorban robusztus alkalmazás-fejlesztési monitorozási funkciójával egyszerűsíti az IT- támogatás (support) feladatait.

Ismeretes, hogy a Citrix XenApp (korábban Citrix Presentation Server) a legköltséghatékonyabb mód a Windows alkalmazások adatközpontokból való szállítására – bármilyen felhasználóhoz, bármilyen eszközzel, bármilyen hálózaton. A XenApp mind kliens-oldali alkalmazás virtualizációval (alkalmazás streaming), mind szerver-oldali alkalmazás virtualizációval (alkalmazás közzététel) képes biztosítani az optimális alkalmazás teljesítményt és a rugalmas szállítási opciókat. A biztonságos alkalmazás-architektúra segítségével a vállalatok biztonságos adatközpontokban tudják centralizálni az alkalmazásokat és az adatokat - így növelhető az adatbiztonság illetve csökkenthetők a menedzsment- és támogatási költségek, a gyors, megbízható teljesítmény érdekében.

További információ: www.citrix.com/xenapp 

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OTRS Group bemutatja szolgáltatásmenedzsment szoftverének 8-as verzióját

Új, modern és biztonságos. Az OTRS Group, a folyamat- és kommunikációmenedzsment megoldások egyik vezető gyártója kiadta szoftverének új verzióját, az OTRS 8-at. A szolgáltatásmenedzsment megoldás legutóbbi verziója az egyedi felhasználói igényekre fókuszál, a folyamatokat és munkafolyamatokat még hatékonyabbá változtatva a jobb felhasználói élménnyel.

2020. március 31. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás