Epson Stylus Office B40W WiFi nyomatással

Kiss Ádám Zoltán, 2008. október 12. 09:05

Az Epson új üzleti készüléke gyors, tintasugaras irodai nyomtató beépített Ethernet és WiFi csatlakozással. A hálózati felhasználók gyorsan és egyszerűen nyomtathatnak bármilyen dokumentumot akár a takarékos XL festékkazettákkal.

Nem elterjedt megoldás, hogy az integrált WiFi révén vezeték nélkül nyomtathatunk egy irodában. Ha például egy laptopon dolgozunk, akkor sem kell a nyomtatóhoz menni és összekapcsolni a két eszközt a nyomtatáshoz, így a hálózat többi tagja is használhatja a printert. Kompakt és kicsi mérete miatt könnyen megtalálja a helyét az irodában és azonnal hálózatba is kapcsolható. Az Epson Stylus Office B40W-vel nyomtathatunk lézerminőségben is, egy lézernyomtató költségeinél jóval kedvezőbb áron. Az üzleti minőségű dokumentumok gyorsan, 27 lap percenkénti sebességgel is elkészíthetők, de ha csak vázlatot nyomtatunk, akkor percenként 38 lap is előbújik. Mindemellett, ha szükséges, színes prezentációkat állíthatunk elő fotóminőségben, egészen 5760 dpi felbontásig, köszönhetően az Epson saját Micro Piezo technológiájának.
 
A színes festékkazetták egyenként, színenként cserélhetőek. A nagykapacitású, XL fekete festékpatronokkal tovább takarékoskodhatunk, még négyszer több nyomatot is elkészíthetünk. A takarékosságra tervezett B40W, energiafogyasztása nagyon alacsony, töredéke egy lézernyomtatónak, eredeti Epson DURABrite Ultra színes, valamint fekete tintái révén többféle papírtípuson is szép tartós nyomatokat készíthetünk. Az írást még a szövegkiemelők sem kenik el. A legszebb eredmények eléréséhez választhatunk az Epson papírkínálatunkból is, például fotónyomtatáshoz az Epson glossy photo paper-t ajánlott a leginkább, az általános célú nyomatokhoz pedig a Future Lasertech másolópapír.

Kulcsszavak: Epson printer

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Az AGON by AOC a világ vezető gaming monitor márkájaként bebiztosította az 1. helyet

Az AGON by AOC – vezető gaming monitor és IT-kiegészítő márka – büszkén jelenti be, hogy az IDC Quarterly Gaming Tracker jelentése szerint 2022. 4. negyedévre vonatkozóan a világ első számú gaming monitor-márka pozíciót tudhatja magának*. 

2023. május 10. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01