Közlekedési információk SMS-ben

forrás Prim Online, 2008. november 10. 13:30

Az autóval közlekedők közül sokan megtapasztalhatták már a dugók, útfelújítások okozta kellemetlenségeket. A T-Mobile éppen ezért infoSMS szolgáltatása keretében új kategóriákkal, a Sztráda és Úton Budapest infoSMS-ekkel igyekszik megelőzni az autósok bosszúságait és az időveszteséget.

A T-Mobile ügyfelei az új infoSMS kategóriáknak köszönhetően ugyanis a legfrissebb közlekedési híreket SMS-ben kapják meg mobiltelefonjukra, így a hasznos információk gyorsan eljuthatnak hozzájuk. A Sztráda infoSMS nagy segítséget jelenthet, azoknak, akik rendszeresen közlekednek autópályán vagy az M0-ás autóúton. A szolgáltatás segítségével a kategóriára előfizető ügyfelek SMS-ben a legfrissebb információkról értesülnek az új autópálya-szakaszok átadásáról, az útlezárással vagy eltereléssel járó balesetekről, felújítási munkálatokról, az utak állapotáról. Az Úton Budapest kategóriával emellett a fővárosi balesetekről, útfelújításokról, csőtörésekről, az ünnepek, rendezvények miatti elterelésekről lehet SMS-ben tájékozódni.
Az infoSMS szolgáltatás díja kategóriánként T-Mobile előfizetéses ügyfeleknek egy hónapra, valamint Domino-ügyfeleknek 30 napra 399 Ft. Előfizetéshez a kiválasztott kategória kódját elegendő egy # jellel (#SZTRADA, ill., #UTONBP) SMS-ben a 777-es rövid hívószámra elküldeni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59