Új Gigaset prémium telefonmodellek

Kovács Attila, 2008. november 19. 17:14

A Gigaset bemutatta legújabb felső kategóriás vezeték nélküli telefonjait, a Gigaset SL780 és SL785 modelleket, melyek új kialakítással és technológiával rendelkeznek. A kézibeszélő kerete és a töltőkonzol fémből készült; az új menükoncepció, a billentyűzet fémgombokkal és a nagy színes kijelző felhasználóbarát telefonná teszik az új Gigaset modelleket. A környezetbarát működésről az ECO Plus funkció gondoskodik, melyet ezek a telefonok alkalmaznak először.

Az egyedi kialakítású telefonok fémkerettel és -konzollal rendelkeznek, mely egyedülálló külsőt kínál, az egyszerű használatot pedig számos funkció támogatja. Az átgondolt felépítésű menüben 5 irányú navigációs gombbal lépegethetünk. A fémgombok tiszta nyomási ponttal egészen új kezelési élményt biztosítanak. A könnyed olvashatóságot a nagy TFT QVGA színes kijelző garantálja 256 000 színnel, 240x320 pixellel. A beszélők elnémíthatók, a telefonkönyv nevei között VIP kontaktokat is kijelölhetünk. Lenémított módban a VIP személyek hívását diszkrét hang jelzi.

A Gigaset SL780 és SL785 hatalmas kapacitású telefonkönyvvel rendelkeznek, akár 500 kontaktot menthetünk el vCard formátumban. A Gigaset QuickSync szoftvernek köszönhetően a telefonokat csatlakoztathatjuk a számítógéppel USB kábelen vagy Bluetoothon keresztül, és szinkronizálhatjuk a Microsoft Outlook kontaktokat a telefonon tárolt nevekkel. A telefonok naptárral is rendelkeznek, ennek segítségével tarthatjuk számon megbeszélt találkozóinkat, fontos időpontjainkat. A Gigaset SL785 beépített üzenetrögzítője akár 45 percnyi üzenetet is képes tárolni.

A Gigaset SL780 / SL785 telefonok ECO technológiát alkalmaznak, és energiatakarékos tápellátással rendelkeznek, mely akár 60%-kal képes csökkenteni az áramfelvételt. Az ECO mód pedig további 80%-os energiamegtakarítást eredményezhet beszélgetés közben. Az új ECO Plus mód teljesen lekapcsolja az áramfelvételt készenléti vagy töltési módban, és csak hívás esetén aktiválja újra.

A Gigaset SL780 és SL785 egyszerű módot kínál szoftvereinek és funkcióinak frissítéséhez az interneten keresztül. Gigaset IP bázishoz csatlakoztatva támogatják a HDSP szélessávú hangátvitelt is. Az új telefonok bázisállomása akár 6 kézibeszélővel is működtethető, melyeket akár Bluetoothon keresztül, akár jack csatlakozóval is csatlakoztathatunk. Mindkét telefon kombinálható a Gigaset HC450 intercommal. A Gigaset SL780 és SL785 ajánlott bruttó végfelhasználói ára 37 000, illetve 39 000Ft. A termékek állítólag még ebben az évben kaphatók lesznek Magyarországon.

Kulcsszavak: vezetékes Siemens

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2022 végére a világon eladott minden második okostelefon 5G-s lesz

A realme, a világ leggyorsabban növekedő okostelefon-márkája és a Counterpoint Research közös tanulmányt jelentetett meg „Making 5G Global: Accessibility for All” címmel. Az anyag az 5G-s okostelefonok globális elterjedését, a jelenlegi piaci helyzetet, az 5G-evolúció műszaki trendjeit és az 5G elterjedésében élen járó márkákat és régiókat elemzi.

2021. június 11. 19:13

Magyarországra is megérkezett a teljes Mi 11 termékcsalád!

A Xiaomi tegnap egy magyar nyelvű online esemény keretein belül bemutatta a márka legújabb Mi 11 okostelefon-széria tagjait, a Mi 11i-t, a Mi 11 Lite 5G-t és a Mi 11 Lite-ot, valamint a Xiaomi prémium kategóriájának számító zászlóshajóját, a Mi 11 Ultra-t.

2021. június 11. 15:17

A mobilcsomagok átláthatatlansága tartja vissza az elégedetlen ügyfeleket a váltástól

Majdnem minden ötödik magyar elégedetlen a jelenlegi mobiltarifa-csomagjával, a váltás mégsem magától értetődő, derült ki egy friss reprezentatív kutatásból. A válaszadók szerint ennek elsősorban a díjcsomagok átláthatatlansága az oka (35 százalék), de az ügyintézés nehézkessége is a hátráltató tényezők között szerepel (22 százalék). Ennek eredményeként sok esetben az ügyfelek éves szinten akár több tízezer forinttal többet fizetnek, mint amennyit valójában fizetniük kéne. Egy új, BillKiller névre hallgató applikáció lehet a megoldás erre a problémára.

2021. június 11. 11:10

Vodafone: Négyszeresére nőtt az adatforgalom az oktatási weboldalakon az érettségit megelőző időszakban

Az érettségi közeledtével, idén márciusban és áprilisban duplájára nőtt a mobil adatforgalom azokon az oktatási oldalakon, melyeket a Vodafone Magyarország a távoktatás időszakában tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé a diákok és a pedagógusok számára. A szolgáltató közlése szerint a felsőoktatáshoz kapcsolódó oldalakon ez a növekedés még markánsabb: négyszeres emelkedést tapasztaltak az érettségi időszakhoz közeledve. Tavaly március óta a Vodafone Magyarország több mint 50 weboldalt tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé, melyek kapcsán összesen 42 ezer GB-nyi adatforgalom keletkezett volna.

2021. június 9. 15:26

A realme hamarosan bemutatja a realme GT-t és legújabb AloT stratégiáját

A realme, a világ leggyorsabban fejlődő okostelefon-márkája globális bemutató keretében, 2021. június 15-én, kedden, magyar idő szerint 14.00 órakor mutatja be a várva-várt „flaghip killer” készülékét, a realme GT-t. 

2021. június 9. 12:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29