Új Gigaset prémium telefonmodellek

Kovács Attila, 2008. november 19. 17:14

A Gigaset bemutatta legújabb felső kategóriás vezeték nélküli telefonjait, a Gigaset SL780 és SL785 modelleket, melyek új kialakítással és technológiával rendelkeznek. A kézibeszélő kerete és a töltőkonzol fémből készült; az új menükoncepció, a billentyűzet fémgombokkal és a nagy színes kijelző felhasználóbarát telefonná teszik az új Gigaset modelleket. A környezetbarát működésről az ECO Plus funkció gondoskodik, melyet ezek a telefonok alkalmaznak először.

Az egyedi kialakítású telefonok fémkerettel és -konzollal rendelkeznek, mely egyedülálló külsőt kínál, az egyszerű használatot pedig számos funkció támogatja. Az átgondolt felépítésű menüben 5 irányú navigációs gombbal lépegethetünk. A fémgombok tiszta nyomási ponttal egészen új kezelési élményt biztosítanak. A könnyed olvashatóságot a nagy TFT QVGA színes kijelző garantálja 256 000 színnel, 240x320 pixellel. A beszélők elnémíthatók, a telefonkönyv nevei között VIP kontaktokat is kijelölhetünk. Lenémított módban a VIP személyek hívását diszkrét hang jelzi.

A Gigaset SL780 és SL785 hatalmas kapacitású telefonkönyvvel rendelkeznek, akár 500 kontaktot menthetünk el vCard formátumban. A Gigaset QuickSync szoftvernek köszönhetően a telefonokat csatlakoztathatjuk a számítógéppel USB kábelen vagy Bluetoothon keresztül, és szinkronizálhatjuk a Microsoft Outlook kontaktokat a telefonon tárolt nevekkel. A telefonok naptárral is rendelkeznek, ennek segítségével tarthatjuk számon megbeszélt találkozóinkat, fontos időpontjainkat. A Gigaset SL785 beépített üzenetrögzítője akár 45 percnyi üzenetet is képes tárolni.

A Gigaset SL780 / SL785 telefonok ECO technológiát alkalmaznak, és energiatakarékos tápellátással rendelkeznek, mely akár 60%-kal képes csökkenteni az áramfelvételt. Az ECO mód pedig további 80%-os energiamegtakarítást eredményezhet beszélgetés közben. Az új ECO Plus mód teljesen lekapcsolja az áramfelvételt készenléti vagy töltési módban, és csak hívás esetén aktiválja újra.

A Gigaset SL780 és SL785 egyszerű módot kínál szoftvereinek és funkcióinak frissítéséhez az interneten keresztül. Gigaset IP bázishoz csatlakoztatva támogatják a HDSP szélessávú hangátvitelt is. Az új telefonok bázisállomása akár 6 kézibeszélővel is működtethető, melyeket akár Bluetoothon keresztül, akár jack csatlakozóval is csatlakoztathatunk. Mindkét telefon kombinálható a Gigaset HC450 intercommal. A Gigaset SL780 és SL785 ajánlott bruttó végfelhasználói ára 37 000, illetve 39 000Ft. A termékek állítólag még ebben az évben kaphatók lesznek Magyarországon.

Kulcsszavak: vezetékes Siemens

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50