Új Gigaset prémium telefonmodellek

Kovács Attila, 2008. november 19. 17:14

A Gigaset bemutatta legújabb felső kategóriás vezeték nélküli telefonjait, a Gigaset SL780 és SL785 modelleket, melyek új kialakítással és technológiával rendelkeznek. A kézibeszélő kerete és a töltőkonzol fémből készült; az új menükoncepció, a billentyűzet fémgombokkal és a nagy színes kijelző felhasználóbarát telefonná teszik az új Gigaset modelleket. A környezetbarát működésről az ECO Plus funkció gondoskodik, melyet ezek a telefonok alkalmaznak először.

Az egyedi kialakítású telefonok fémkerettel és -konzollal rendelkeznek, mely egyedülálló külsőt kínál, az egyszerű használatot pedig számos funkció támogatja. Az átgondolt felépítésű menüben 5 irányú navigációs gombbal lépegethetünk. A fémgombok tiszta nyomási ponttal egészen új kezelési élményt biztosítanak. A könnyed olvashatóságot a nagy TFT QVGA színes kijelző garantálja 256 000 színnel, 240x320 pixellel. A beszélők elnémíthatók, a telefonkönyv nevei között VIP kontaktokat is kijelölhetünk. Lenémított módban a VIP személyek hívását diszkrét hang jelzi.

A Gigaset SL780 és SL785 hatalmas kapacitású telefonkönyvvel rendelkeznek, akár 500 kontaktot menthetünk el vCard formátumban. A Gigaset QuickSync szoftvernek köszönhetően a telefonokat csatlakoztathatjuk a számítógéppel USB kábelen vagy Bluetoothon keresztül, és szinkronizálhatjuk a Microsoft Outlook kontaktokat a telefonon tárolt nevekkel. A telefonok naptárral is rendelkeznek, ennek segítségével tarthatjuk számon megbeszélt találkozóinkat, fontos időpontjainkat. A Gigaset SL785 beépített üzenetrögzítője akár 45 percnyi üzenetet is képes tárolni.

A Gigaset SL780 / SL785 telefonok ECO technológiát alkalmaznak, és energiatakarékos tápellátással rendelkeznek, mely akár 60%-kal képes csökkenteni az áramfelvételt. Az ECO mód pedig további 80%-os energiamegtakarítást eredményezhet beszélgetés közben. Az új ECO Plus mód teljesen lekapcsolja az áramfelvételt készenléti vagy töltési módban, és csak hívás esetén aktiválja újra.

A Gigaset SL780 és SL785 egyszerű módot kínál szoftvereinek és funkcióinak frissítéséhez az interneten keresztül. Gigaset IP bázishoz csatlakoztatva támogatják a HDSP szélessávú hangátvitelt is. Az új telefonok bázisállomása akár 6 kézibeszélővel is működtethető, melyeket akár Bluetoothon keresztül, akár jack csatlakozóval is csatlakoztathatunk. Mindkét telefon kombinálható a Gigaset HC450 intercommal. A Gigaset SL780 és SL785 ajánlott bruttó végfelhasználói ára 37 000, illetve 39 000Ft. A termékek állítólag még ebben az évben kaphatók lesznek Magyarországon.

Kulcsszavak: vezetékes Siemens

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

2023. június 8. 17:08

A QNAP továbbfejlesztette mobilos biztonsági mentési megoldását

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.

2023. június 8. 11:27

Exkluzív betekintést adnak három hősies hivatás munkájába a HUAWEI P60 Pro-val készített fényképek

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A Huawei P60 Pro okostelefonnal készített képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti. 

2023. június 7. 20:41

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39