Idén is megnyitja kapuit a MikulásGyár

forrás Prim Online, 2008. december 10. 10:05

A MikulásGyár idén újra megnyitja kapuit Budapesten, valamint 14 vidéki nagyvárosban. A MikulásGyár egy gigantikus, karácsonyi ajándékelosztó központ, mely látványos elemekkel és szórakoztató programok mellett fogadja a lakosság ajándékait, és azonnal továbbítja a rászorultaknak a Magyar Vöröskereszt segítségével. A Magyar Telekom, mint a MikulásGyár telekommunikációs partnere, idén különleges meglepetéssel, interaktív karácsonyi üzenetküldő szolgáltatással is készül.

2008. december 13. és 21. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb karácsonyi adománygyűjtő akciója, a MikulásGyár. A szervezők a fő helyszín, a budapesti Felvonulási tér mellett a budapesti Csepel és Duna Plazában, valamint Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg plázájában várják az adományozókat. A kezdeményezés célja, hogy karácsony közeledtével ajándékot gyűjtsön a rászorultak számára. Tavaly a MikulásGyár nyitva tartása alatt 10.000 láda adomány gyűlt össze. Az ajándékokat 100 kamion szállított el a Felvonulási térről, és összesen közel húszezer fő részesült belőlük.

A Magyar Telekom vállalati kultúrája szerves részének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, és kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetben élő gyermekek, családok és a rászorulók támogatására. Éppen ezért a vállalat a tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakozott a karácsonyi adománygyűjtő akcióhoz. A Magyar Telekom öt budapesti telephelyén munkatársi adománygyűjtést is szervez. Az összegyűjtött ruhákat, tartós élelmiszereket, higiéniai termékeket és játékokat a Magyar Telekom által biztosított autók szállítják a Felvonulási téren álló központi MikulásGyárba, ahol a vállalat dolgozói önkéntes munkájukkal is hozzájárulnak az akció sikeréhez. Idén új kezdeményezésként a Magyar Telekom mobilszolgáltatásainak márkája, a T-Mobile, egy, a helyszínen élvezhető új interaktív sms alkalmazással szórakoztatja a Mikulásgyár látogatóit. A most bemutatkozó karácsonyi üzenetküldő szolgáltatásból befolyó összeget a Magyar Vöröskereszt segítségével a hátrányos helyzetű családok és gyermekek támogatására fordítja a cég.

közlemény

Kulcsszavak: Magyar Telekom szponzor

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32