Idén is megnyitja kapuit a MikulásGyár

forrás Prim Online, 2008. december 10. 10:05

A MikulásGyár idén újra megnyitja kapuit Budapesten, valamint 14 vidéki nagyvárosban. A MikulásGyár egy gigantikus, karácsonyi ajándékelosztó központ, mely látványos elemekkel és szórakoztató programok mellett fogadja a lakosság ajándékait, és azonnal továbbítja a rászorultaknak a Magyar Vöröskereszt segítségével. A Magyar Telekom, mint a MikulásGyár telekommunikációs partnere, idén különleges meglepetéssel, interaktív karácsonyi üzenetküldő szolgáltatással is készül.

2008. december 13. és 21. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb karácsonyi adománygyűjtő akciója, a MikulásGyár. A szervezők a fő helyszín, a budapesti Felvonulási tér mellett a budapesti Csepel és Duna Plazában, valamint Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg plázájában várják az adományozókat. A kezdeményezés célja, hogy karácsony közeledtével ajándékot gyűjtsön a rászorultak számára. Tavaly a MikulásGyár nyitva tartása alatt 10.000 láda adomány gyűlt össze. Az ajándékokat 100 kamion szállított el a Felvonulási térről, és összesen közel húszezer fő részesült belőlük.

A Magyar Telekom vállalati kultúrája szerves részének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, és kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetben élő gyermekek, családok és a rászorulók támogatására. Éppen ezért a vállalat a tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakozott a karácsonyi adománygyűjtő akcióhoz. A Magyar Telekom öt budapesti telephelyén munkatársi adománygyűjtést is szervez. Az összegyűjtött ruhákat, tartós élelmiszereket, higiéniai termékeket és játékokat a Magyar Telekom által biztosított autók szállítják a Felvonulási téren álló központi MikulásGyárba, ahol a vállalat dolgozói önkéntes munkájukkal is hozzájárulnak az akció sikeréhez. Idén új kezdeményezésként a Magyar Telekom mobilszolgáltatásainak márkája, a T-Mobile, egy, a helyszínen élvezhető új interaktív sms alkalmazással szórakoztatja a Mikulásgyár látogatóit. A most bemutatkozó karácsonyi üzenetküldő szolgáltatásból befolyó összeget a Magyar Vöröskereszt segítségével a hátrányos helyzetű családok és gyermekek támogatására fordítja a cég.

közlemény

Kulcsszavak: Magyar Telekom szponzor

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01