Korlátlan Zeneletöltés már számítógépre is

forrás Prim Online, 2008. december 11. 14:13

December 15-től mindenki, aki Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatás (Unlimited Music Store) előfizetéssel rendelkezik, már számítógépére is letöltheti kedvenc zenéit a www.korlatlanzene.hu weboldalról.

A Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatására előfizetve december 15-től már nemcsak mobiltelefonra lehet korlátlanul zenét letölteni, de számítógépre is, sőt a www.korlatlanzene.hu/zenelejatszo oldalról mostantól mindenki ingyenesen hozzájuthat a Korlátlan Zene Lejátszóhoz is. Ennek segítségével könnyen böngészhetünk a www.korlatlanzene.hu oldalon, egy-egy számba bele is hallgathatunk, illetve ezeket (meglévő Vodafone live!-os Korlátlan Zeneletöltés előfizetéssel) számítógépre azonnal le is tölthetjük. A zenelejátszó nyílt forráskódú lejátszón és böngészőn alapul, aminek grafikus felhasználói felületét bárki saját igényeinek megfelelően alakíthatja.
A Korlátlan Zeneletöltés szolgáltatás megrendelhető a Vodafone live!-on a Zene & Csengőhang/ Korlátlan Zeneletöltés menüpontban, vagy SMS-ben: a ZENE szó elküldése a 1744-re majd válasz SMS-ben kapott live!-os link megnyitásával.
A Korlátlan Zeneletöltéssel így kevesebb, mint egy CD áráért (900 FT/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink mobilra és számítógépre egyaránt - legálisan.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb jelentős 5G-hálózat kiépítésében vesz részt az Ericsson a régióban

Az Ericsson és a távközlési infrastruktúra nagykereskedelemmel foglalkozó CETIN ötéves szerződést írt alá az 5G csehországi kialakításáról. A szerződés értelmében a CETIN hálózatának modernizációjához az Ericsson szállítja a szükséges eszközöket, így a meglevő, hagyományos hálózatot gyors és nagykapacitású 5G hálózattá alakítják át. 

2020. november 25. 19:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás