Új igazgatóval erősít a NAVIGATOR Informatika Zrt.

forrás Prim Online, 2008. december 15. 10:53

A NAVIGATOR Informatika Zrt., a magyar informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing szolgáltatója új BID menedzsment igazgatót nevezett ki Köles János személyében, aki 2008. október 1-től tölti be a pozíciót.

Köles János elsődleges feladatai közé tartozik az ajánlatok kidolgozása a szakértői csapat irányításával, az előkalkulációk előkészítése és ellenőrzése, illetve az ajánlatok engedélyeztetési folyamatainak bonyolítása és a szolgáltatási szerződések megfogalmazása. Emellett ő felel a NAVIGATOR információbiztonsági rendszerének kialakításáért és fejlesztéséért, az információbiztonsági folyamatok karbantartásáért, és a társaság információbiztonsági rendszerében meghatározott célok eléréséhez az lSO / IEN 27001:2005 szabvány előírásainak betartásáért, irányításáért és értékeléséért. A 41 éves villamosmérnök szakember kinevezésétől a NAVIGATOR az informatikai szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységének ügyfélkapcsolati, értékesítési és ajánlatadási feladatainak biztosítását várja.

Köles János 1993-ban kezdte szakmai pályafutását a Siemens Zrt.-nél, ahol először kapcsolattechnikai mérnök-üzletkötőként tevékenykedett, majd 1998-tól a hazai kapcsolattechnikai (EWSD) értékesítés felelőse lett. Fő tevékenységi körébe tartozott a piacra lépő koncessziós társaságok részére történő ajánlatkészítés, a szerződések műszaki tartalmának elkészítése és a projektek nyomon követése (UTI, HTCC, Déltáv, Digitel). Továbbá az ő nevéhez köthető a MATÁV II. rendszerválasztó tender kidolgozása, megnyerése és a projekt kivitelezése is. 2004-től a Vivendi Telecom, azaz a későbbi INVITEL Zrt-ért felelős Key Account Manager-ként tevékenykedett. 2006-ban váltott és a DELTA Elektronik Kft. rendszerintegrációs üzletági Key Account Manager-eként helyezkedett el. Egy évvel később már hálózatos értékesítési tanácsadó pozícióban dolgozott, egészen mostanáig. Köles János 15 éve dolgozik informatikai környezetben, értékesítési területen.

Kulcsszavak: Navigator +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás