A Canon elhalasztja a Nagasaki gyár építését

forrás Prim Online, 2008. december 23. 09:14

A Canon elhalasztja az idén júliusban Higashi Sonogi-gun városban alapított Nagasaki Canon építésének és üzembe helyezésének időpontját.

A digitális kamerák iránti igény 2000. óta folyamatosan és gyorsan emelkedett, így a kereslet várható növekedése miatt a Canon felismerte a termelési kapacitás növelésének szükségességét a digitális SLR és kompakt digitális kamerák területén. A Canon Nagasaki alapításakor az eredeti tervek 2009 januárjára tűzték ki az építési munkálatok megkezdését, a gyártás pedig 2009 decemberében kezdődhetett volna a Kyushu-ban található Oita Canon Inc. vállalattal együttműködésben.

Az utóbbi időben azonban az egyesült államokbeli pénzügyi nagyvállalatok csődjének következtében kialakult globális gazdasági válság miatt a digitális kamerák iránti kereslet az eredeti tervekhez képest jelentősen visszaesett, amely szükségessé tette a korábbi gyártási tervek átgondolását. A kereslet csökkenése várhatóan folytatódik, ennek következtében a vállalat úgy döntött, hogy elhalasztja az új gyár építésének és üzembe helyezésének időpontját.

Kulcsszavak: Canon +céginfo kamera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39