Magyar fejlesztésű ERP rendszer Amerikában

Kovács Attila, 2009. január 14. 09:06

Újabb amerikai Caterpillar-viszonteladó választotta az XAPT cég Microsoft Dynamics AX alapú integrált Dealer Menedzsment vállalatirányítási rendszerét. A missouri és kansasi székhelyű Dean Machinery Co. december végén döntött arról, hogy az XAPT által fejlesztett speciális szoftver megoldást választja üzleti folyamatainak automatizálására. Az XAPT szaktudásának és megoldásának sikerét, illetve elismerését jelzi, hogy immár a hatodik Caterpillar dealernél vezetik be az iparági megoldással integrált vállalatirányítási rendszert. 

Az 1955-ben alapított Dean Machinery Co. Caterpillar építőipari és mezőgazdasági berendezések értékesítésével, bérbeadásával, szervizelésével és alkatrész-kereskedelmével foglalkozik. A több mint 320 főt foglalkoztató cég az észak-amerikai Missouriban és Kansasben összesen 11 telephellyel rendelkezik. Az MS Dynamics AX alapú integrált rendszert az XAPT kifejezetten a hasonló tevékenységet folytató cégek számára fejlesztette ki, hozzásegítve ezzel a vállalatokat lehetőségeik minél hatékonyabb kihasználásához. 

Az amerikai cégnél azért esett a választás az XAPT Dealer Menedzsment megoldására, mert annak minden funkciója megfelel elvárásaiknak és rugalmasságánál fogva gyorsan és költséghatékonyan folyamataikhoz, valamint egyedi igényeikhez igazítható. A megvalósítandó projekt méretét jelzi, hogy a rendszerrel 160 felhasználó dolgozik majd. A bevezetési projekt a Microsoft legnagyobb Dynamics partnere, a Tectura fővállalkozásában valósul meg 2009 során.

Kulcsszavak: Xapt-hu ERP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hetvenmillió forintos fejlesztéssel épül a jövő hálózata a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban

Autonóm villamossági hálózatot építenek ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ipar 4.0 Technológiai Központjában a Schneider Electric műszaki támogatásával. Az úgynevezett micro-grid rendszer fejlett energiamenedzsment szoftvereket is tartalmaz, és az oktatás segítése mellett lehetőséget kínál az új technológiák iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára is, hogy megismerjék, milyen előnyöket kínálnak ezek a megoldások. 

2022. június 29. 13:57

Többnyelvű egészségügyi dokumentumok mesterséges intelligenciával támogatott gépi fordítása

A Villámfordítás Fordítóiroda Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból közel 20 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00423 számú „KKV START INNOVÁCIÓ” című felhívásra benyújtott pályázatával. A Magyarországon egyedülálló mesterséges intelligenciával támogatott gépi fordításra lehetőséget nyújtó technológia és nyelvi keretrendszer létrehozására lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatóktól származó iratok gépi fordítását.

2022. június 29. 11:18

Újra indul a Deloitte Technology Fast 50

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítva arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

2022. június 28. 20:48

10 pont a zöldebb Európáért

Tíz pontban foglalta össze a Schneider Electric azokat a lépéseket, amelyek segíthetik, hogy az Európai Unió már jóval az eredetileg kitűzött 2030-as határidő előtt csökkentse függését az importból származó fosszilis tüzelőanyagoktól. Az energiagazdálkodás és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat az Európai Bizottság májusban közzétett REPowerEU tervéhez kapcsolódva tette közzé a listát. Egyben üdvözölte az EU kezdeményezését, bízva abban, hogy az uniós célkitűzések már 2027 előtt elérhetők, a többi között az épületek és az ipar energiahatékonyságának növelésével.

2022. június 28. 15:30

Útmutató a sikeres S/4HANA bevezetéshez

Az S/4HANA átállás komoly üzleti transzformációt jelent egy vállalat életében. Sikerességéhez kulcsfontosságú a vezetőség és az érintett szereplők elköteleződése a projekt mellett. Az átállás alapos tervezést, ütemezést és az egyes projekt fázisokhoz megfelelően allokált erőforrásokat igényel.

2022. június 28. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27

A háborúhoz köthető kibertámadásokat elemzi az ESET

2022. június 2. 20:15