DR-7090C: Nagysebességű Canon szkenner

forrás Prim Online, 2009. január 22. 12:11

A Canon egy új lapolvasóval, az imageFORMULA DR-7090C modellel bővítette dokumentumszkennerei kínálatát. A DR-7080C modell utódja sokoldalú, nagysebességű, és egy menetben kétoldalas beolvasást biztosít olyan közepes méretű vállalkozásoknak, amelyeknek nagy mennyiségben kell különböző típusú dokumentumokat beolvasniuk.

Percenként akár 88 oldal
Az új imageFORMULA DR-7090C legfőbb jellemzője a rugalmasság. A nagysebességű, A3-as méretű síkágyas lapolvasó akár összefűzött és rossz minőségű, sérült dokumentumok beolvasására is kiválóan alkalmas. A dokumentumszkenner tartalmaz továbbá egy száz lapos kapacitású, kétoldalas beolvasásra képes automatikus dokumentumadagolót, amely percenként akár 70 lap – duplex 88 oldal – színes feldolgozását biztosítja. Az imageFORMULA DR-7090C figyelemre méltó kapacitása különösen olyan szervezetek számára nyújt hatékony megoldást, amelyek egyszerre több lapos dokumentum kötegek beolvasásakor is szeretnék maximalizálni termelékenységüket.

A felhasználóbarát feladatregisztrációval rendelkező DR-7090C egyszerűvé és hatékonnyá teszi a lapolvasást, mivel a készülék akár 99 különböző előre programozott feladatot is képes végrehajtani. A dokumentumokat egyetlen gombnyomással beolvashatja és különböző helyekre – például megosztott mappákba, e-mail üzenetbe és nyomtatóra – küldheti különböző, például TIFF és PDF formátumokban is.

Sérült dokumentumok hatékony beolvasása
A DR-7090C továbbfejlesztett képfeldolgozó szolgáltatásainak köszönhetően remek képminőséget kínál. A lapolvasó automatikusan kompenzálja és feljavítja a beolvasott képet, így tökéletes képminőséget eredményez még a forrásdokumentum rossz minőségű, nehezen olvasható karakterei ellenére is.

Kulcsszavak: Canon szkenner

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

2022. január 8. 14:41

Jobb hordozhatóság, teljesítmény és perifériák az Alienware-nél

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

2022. január 7. 17:17

A Dell új szintre emeli az együttműködést és a vizuális élményt

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

2022. január 7. 15:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58