Megérkezett a hibátlan Seagate Firmware-Update

Genda Csongor Zoltán, 2009. január 22. 21:12

A merevlemezgyártó hét elején kiadott egy javítást, aztán visszavonta azt, most pedig új frissítést tett közzé, ami állítólag már nem okoz problémát telepítés után.

Kínos pillanatokat élhetett át a Seagate, ugyanis nem elég, hogy a gyár számos terméke meghibásodott a programhibás Firmware-nek köszönhetően, a hét elején megjelent javítás is működésképtelenné tette a még üzemelő 500 GByte-os modelleket. A felhasználók egy csoportja jelezte a merevlemezgyártó felé, hogy rendellenességeket észleltek a szoftver bejátszása után, ezért a cég ideiglenesen leállította az update terjesztését. A Seagate képviselői közölték, hogy megtalálták a legutóbbi frissítésben a hibát, amit mostanra ki is javítottak a cég fejlesztői. Az új Firmware-t innen tölthetik le a Seagate merevlemeztulajdonosok.

Kulcsszavak: Seagate winchester security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tömegével váltanak e-aláírásra a vállalatok a járványhelyzet miatt

Megrohamozták a hazai vállalatok az e-aláírással foglalkozó NETLOCK-ot az elmúlt napokban: a járványhelyzet miatt tömegével váltanak ki olyan e-aláíró tanúsítványt, amellyel a dolgozók otthonról is egyszerűen hitelesíthetnek bármilyen dokumentumot elektronikusan egy biztonságos weboldalon keresztül.

2020. április 1. 16:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás