Buyers Laboratory díjakkal tüntették ki a Samsung nyomtatókat

Kiss Ádám Zoltán, 2009. február 1. 19:21

A Samsung ML-3471ND és a ML-2851ND monokróm lézernyomtatók nyerték a Buyers Laboratory díjait a kisirodai és otthoni nyomatók kategóriájában.

A díjak odaítélésekor a megbízhatóságot, a képminőséget, az általános és a toner teljesítményt, valamint az árat is figyelembe veszik. A Buyers Lab 1961 óta végez független teszteket irodai felszerelésekkel. Az iparág vezető tesztlaborja üzleti tanácsadó is egyben. A cég átfogó adatbázisokat állít össze másolók, nyomtatók, faxgépek és multifunkciós termékek árairól, valamint specifikációjukról. A Buyers Lab adatbázisa mintegy 10 000 terméket tartalmaz, így már régóta a legmegbízhatóbb és legteljesebb forrásnak számít a globális és versenyképes információk szolgáltatásában. Ezeket az előfizetők online érhetik el a cég bliQ információkat nyújtó szolgáltatásán keresztül.

“Az irodai felhasználók sokféle igénnyel bírnak, így a nyomtatókat a munkahelyi és egyéni felhasználók legkülönfélébb elvárásainak megfelelően alakítottuk ki. Az ML-2851ND és ML-3471ND modellek egyszerre sokoldalúak, kényelemesek, tartósak és hatékonyak.” – emelte ki Graham Long, a Samsung Electronics Európai Nyomtató Üzletágának alelnöke. A világ vezető, független tesztlaborja két “Pick” díjjal jutalmazta a Samsung Electronics két termékét. A BLI 2008 őszi “Pick” díjával honorálták a vállalat ML-3471ND és ML-2851ND készülékét “Kiváló kisirodai monokróm nyomtató”, illetve “Kiváló otthoni monokróm nyomtató” kategóriákban.

Kulcsszavak: Samsung printer díj

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Napi 75 milliót lopnak a csalók a kibertérben

Naponta 75 millió forintot tettek zsebre a digitális tér kalózai a bankkártyákat és a számlákat támadó csalásokkal az idei II. negyedévben. A visszaélésekben érintett pénzek több, mint 70 százaléka, közel 5 milliárd forint a bankszámlákról tűnt el – emlékeztet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

2023. szeptember 28. 18:34

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38