Oracle konszolidáció egyszerűen

forrás Prim Online, 2009. február 19. 12:20

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta Oracle szolgáltatások konszolidálására készült dedikált FlexFrame for Oracle RE megoldását.

A FlexFrame for Oracle RE egyszerű és gazdaságos, magas rendelkezésre állási szintű megoldást kínál azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek, amelyek az Oracle adatbázisokon futó Oracle szolgáltatásokat támogató szerverek konszolidálásával kívánják javítani teljesítményüket és csökkenteni költségeiket. A FlexFrame for Oracle RE egyedülálló „“N-plus-one” védelmi rendszere automatikus, gyors átállással védi a fizikai és virtuális szervereket. Az éles szerverek váratlan leállása esetén mindig készen áll egy tartalékszerver a működés helyreállítására. Mivel több éles szerver osztozik egy vagy néhány tartalékrendszeren (N-plus-one), a hagyományos fürtre jellemzőnél jóval alacsonyabb költségszinten lehet magas rendelkezésre állást elérni a teljes szerverfarmnál.

A kimondottan Oracle szolgáltatások futtatására készült rendszert egyedi ügyféligények szerint előtelepítve és előkonfigurálva szállítják. Az Oracle Real Application Cluster támogatásával, vagyis az adatbázisok több szerver között megosztott, párhuzamos működtetésével a FlexFrame for Oracle RE az adatbázisok teljesítményét és rendelkezésre állását is növeli.

FlexFrame for Oracle RE – műszaki adatok


A FlexFrame for Oracle RE támogatja a Linux operációs rendszereket – legjobban az Oracle Enterprise Linuxszal működik együtt. A rendszert a FlexFrame for Oracle RE Control Center vezérli, hardverhátterét PRIMERGY BX pengeszerverek és PRIMERGY RX rack-szerverek alkotják. A rendszerbe FibreCAT SX80 és SX88, FibreCAT CX, EMC CLARiiON CX és NetApp iSCSI SAN tárolórendszerek integrálhatók, ami lehetővé teszi a felhasználói adatok és a szerver távoli bootolásához szükséges boot-image-eket tartalmazó központi tároló konszolidálását.

A már kapható rendszer listaára konfigurációtól függ, Oracle-licencek és tárolórendszer nélkül, alapkonfigurációban 80 ezer euró. Magyarországon 2009. első negyedévétől rendelhető. A Fujitsu Siemens Computers SolutionContract konstrukciója keretében a megoldáshoz karbantartási és támogatási szolgáltatások is igénybe vehetők. A távoli proaktív rendszerállapot-ellenőrzéssel a potenciális problémák még azelőtt azonosíthatók és megoldhatók, mielőtt azok negatívan befolyásolnák a rendszer teljesítményét. A szolgáltatáscsomag reaktív szervizt is tartalmaz.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nonprofit szervezeteket is támogat a Microsoft a hatékony távmunkában

A hatékony távoli munkavégzésnek most mindennél fontosabb szerepe van. A Microsoft olyan nemzetközi és nonprofit szervezetek partnere, amelyek a frontvonalban teljesítenek szolgálatot. A vállalat számos lehetőséget tett elérhetővé számukra, hogy segíthesse őket létfontosságú küldetésük megvalósításában, alkalmazottjaik és önkénteseik támogatásában.

2020. április 7. 10:25

Középiskolások százezrei tanulnak matekot ingyen az interneten

A rendkívüli helyzetre tekintettel ingyenesen és regisztráció nélkül érhető el a mateking.hu teljes középiskolai matematika tananyaga, valamint az érettségire felkészítő felülete is. Az e-learning oldal leckéi a NAT szerinti tematikában vannak rendszerezve, ezzel is segítve a diákok és a tanárok munkáját. Az ingyenes időszak első három hetében több mint 1 millió egyedi látogatója volt a mateking.hu-nak, statisztikáik szerint pedig már most a középiskolások egynegyede rendszeresen használja őket matematikatanuláshoz.

2020. április 7. 09:09

Itt a teljes körű magyar megoldás az azonnali fizetésre

Bemutatkozott a nagyközönségnek a koronavírus okozta társadalmi és gazdasági problémák enyhítésére és kezelésére szervezett informatikai versenyen a magyar tulajdonban lévő és kizárólag magyar fejlesztőket foglalkoztató Organic elektronikus fizetési megoldása.

2020. április 6. 18:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás