Mészöly Imre a Citizen Systems régiós vezetője lett

forrás Prim Online, 2009. március 10. 18:08

A mai napon Mészöly Imre, a Citizen Systems kelet-közép-európai vezetője a japán technológiai vállalattól ”executive account” kinevezést kapott. A kinevezés hátterében az áll, hogy a vezető Lengyelországban és Oroszországban elért sikereit a vállalat a teljes régióra, így Magyarországra is ki szeretné terjeszteni.

A Citizen Systems kelet-közép-európai vezetője márciustól 10-től vette át új pozícióját, és ebben a szerepében már 14 országban végzett tevékenység tartozik felelősségi körébe. Mészöly Imre már második éve a japán technológiai termékeket gyártó vállalat regionális vezetője, korábban a Xerox Magyarország Kft. belépőszintű irodai termékek divíziójának termék- és marketingvezetőjeként, a HP Magyarország Kft., a Compaq Computer Magyarország Kft. és az IBM Magyarország Kft. partnerkapcsolati menedzsereként tevékenykedett. A 34 éves menedzser műszaki végzettségű, marketing- és reklámmenedzseri képesítéssel is rendelkezik.

A Citizen Systems a nemzetközi Citizen Holdings részeként üzleti, illetve technológiai termékeket fejleszt és gyárt, többek között irodai és ipari nyomtatókat, egészségügyi mérőeszközöket, valamint kártyaméretű PDA-kat, elektronikus szótárakat, de elsősorban vonalkódnyomtatóival vált ismerétté Európa-szerte.

Kulcsszavak: CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érzékekre ható aktivitásokkal tesztelhetik az okoseszközöket a Huawei vásárói

Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store, ahol ezentúl havi rendszerességgel nyújtanak látványos programokat a vásárlók számára. 

2019. február 17. 12:42

Újabb lendületet kaphatnak a hazai startupok

Szakemberek szerint jelenleg az FMCG és az orvostechnika területén robbanthatnak igazán nagyot a startupok. Ezért is bővíti a Start it @K&H inkubátor folyamatosan mentorcsapatát: legutóbb az Unilever csatlakozott a programhoz, a Google pedig nagyszabású felhőszolgáltatási csomagjával segíti a csapatok fejlesztéseit. A jelenleg egyszerre 20-nál is több startupot aktívan mentoráló inkubátor a szakemberek mellett újabb startupokkal is bővül. Az elkötelezett, innovatív, legalább ötletfázisban levő, minimum 2 fős csapatok jelentkezését – iparági korlátok nélkül – március 20-ig várják.

2019. február 15. 13:26

Elindult a Huawei információs oldala

Az utóbbi időben a Huawei Technologies-zal szemben megfogalmazott vádak, kritikák és a vállalat 5G fejlesztéseihez kötődő nemzetközi sajtóhírek tükrében a Huawei információs honlapot indított a téma iránt érdeklődők és a sajtó képviselői számára.

2019. február 15. 11:41

Még nagyobb figyelmet kapnak az idő szempontjából kritikus szállítmányok

Az ipari ellátási láncokhoz kapcsolódó szolgáltatások globális szállítójaként ismert GEFCO Csoport, mely vezető helyen áll Európában az autóipari logisztikában, bejelentette a Mission Control Centre (MCC) nevű amszterdami létesítményének megnyitását. Innen irányítják majd globális szinten az időkritikus szállítmányok kezelését (Time Critical Solutions, TCS). A központ a hét minden napján, 0-24-ig első osztályú szolgáltatást nyújt a GEFCO ügyfeleinek világszerte, valamint támogatja a vállalat TCS csapatát és partnereit.

2019. február 15. 10:13

Három új LCD-monitor tájékoztatja az utasokat a Déliben

Még több helyről tájékozódhatnak az utasok a Déli pályaudvaron, miután a jelenlegi vizuális utastájékoztató rendszer kiegészült három nagy méretű, ipari üzemre alkalmas, vandálbiztos LCD-monitorral. A megújuló technika alkalmazásával megbízhatóbb és pontosabb információk jutnak el a vasutat használókhoz.

2019. február 15. 08:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47
cloudappsportal.com