Ismét T-Home Vivicittá Városvédő Futások Budapesten és vidéken

forrás Prim Online, 2009. március 21. 08:12

A korábbi évekhez hasonlóan idén tavasszal is a T-Home Vivicittá Városvédő Futással indul a futószezon. 2009. áprilisában nem csak a Margitszigetről rajtol a T-Home Vivicittá Városvédő Futás, hanem Szegeden és Kaposváron is rajthoz állnak majd a futás szerelmesei. A T-Home, az igényes családi programok és az egészségtudatos életmód elkötelezett támogatója, már tizenharmadik alkalommal áll névadó szponzorként a nemzetközi méreteket öltő tömegsport rendezvény magyarországi eseményei mellé.

A tavasz legnagyobb budapesti futóeseményén, amelyre 2009. április 19-én kerül sor, mindenki találhat testhezálló távot magának. A már megszokott és népszerű futótávok - a Vivicittá (12 km), a Midicittá (6,5 km), a Minicittá (3,5 km) - és a gyaloglás (2,8 km) közül lehet választani. A programok 9.30-kor kezdődnek, a legkitartóbbak érdeklődésére számot tartó Vivicittára 13 órakor kerül sor.  A szegedi futam április 4-én rajtol a Dóm térről 3,4 km-es távval, a kaposvári verseny pedig április 5-én indul a Kossuth térről, a táv itt 3,2 km lesz.
A T-Home Vivicittá kiváló alkalom a téli alapozás utáni erőfelmérésre, az újrakezdésre, vagy éppen a nagy elhatározások megszületésére.  A Magyarországon immár huszonnegyedik alkalommal megrendezésre kerülő szabadidős rendezvény népszerűségét jelzi, hogy a tavaly márciusi budapesti versenyen több mint tizenegyezren  futottak, és az őszi vidéki futamokon is városonként több mint  ötezer sportkedvelő indult a 8 évestől a 80 évesig. A városvédő futás történetében eddig minden évben rekordszámú résztvevőt jegyeztek, a szervezők reményei szerint ez a trend az idén is folytatódik.
Az útvonal az előző évekhez hasonlóan a legszebb budapesti helyszínek, épületek mellett halad el, melyet a forgalomkorlátozás legalább erre az időre tehermentesít a környezetszennyezéstől, eleget téve az olasz kezdeményezésből fakadó „Szeresd a várost” (Vivicittá) mozgalom eredeti célkitűzésének. 
Az egészséges életmódra nevelés fontosságát szem előtt tartva a  T-Home Vivicittá futóversenyekre a szervezők az idén is várják általános és középiskolák jelentkezését.  A T-Home  különdíjként 100.000 Ft értékű sportszer utalványt ajánl fel a legnagyobb nevezési létszámban részt vevő iskolák számára Szegeden, Kaposváron és Budapesten egyaránt.
A versenyekről további információ és nevezési lehetőség a www.futanet.hu oldalon található.

Kulcsszavak: T-Home-hu sport

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27