Frissült a Canon vakuk választéka: Speedlite 270EX

forrás Prim Online, 2009. március 26. 14:44

A Canon bejelentette az új, belépő szintű, EOS és PowerShot fényképezőgépekhez készült Speedlite 270EX vaku forgalomba hozatalát. A népszerű Speedlite 220EX utódjaként a Speedlite 270EX azoknak a fotósoknak készült, akik szeretnék bővíteni lehetőségeiket a beépített vakun túl, és ugyanakkor kis méretű, zsebben elférő vakuval szeretnék kiegészíteni EOS-1D vagy EOS 5D sorozatú fényképezőgépeiket. A kompakt Speedlite 270EX az elődje sikerére épít, és kategóriájához képest szokatlanul nagy teljesítménnyel rendelkezik.

A Speedlite 270EX egy sor olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a beépített vakuval nem elérhetők, és amelyekkel az új vaku jelentős versenyelőnyt élvezhet a belépő szintű vakuk piacán. Ilyen többek között a zoom fej, amely a hatékony fényelosztásban segít, és az indirekt fej, amely lehetővé teszi, hogy a mennyezetről visszaverődő vakufény lágyabb tónusokat és mélységet hozzon létre a felvételen. A modern vezérlőáramkör szinte teljesen csendes töltést tesz lehetővé ugyanannyi idő alatt, mint elődje, míg az energiaellátást csak 2 db AA elem biztosítja.

A vaku főbb jellemzői:

·    Nagy teljesítmény, 27m-es kulcsszám
·    Gyors, csendes töltés
·    Kézi teljesítménybeállítás (a fényképezőgép menüjéből)
·    Speedlite vezérlés a kompatibilis fényképezőgépek menüjéből
·    Zoom fej
·    Indirekt vakufej

Kulcsszavak: Canon vaku

Fényképezés ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a tökéletes elmosódást nyújtó objektív

A Nikon új magaslatokba emeli az S sorozat optikai kiválóságát a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektívvel. Legyen szó állóképekről vagy videókról, e prémium, teljes képes objektív elhozza a tökéletességre emelt elmosódást. A képzőművészeti fotózástól kezdve a portrékon, a divaton, a természeten át az egyéb témákig még a legigényesebb fotósok is lenyűgöző mélységű és művészi képeket alkothatnak. 

2023. szeptember 28. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59