Egyéves az Öreg a nénikéd

MTI Sajtóadatbank, 2009. április 14. 18:32

A múlt héten a Magyar Telekom székházban lezajlott konferencián - amely az 50+ korosztály és a reklám kapcsolatát boncolta - sok szó esett az ötvenen felüliek internetezési szokásairól, a nekik készített weboldalakról is. A konferencián aktív szerepet vállaló, egyéves születésnapját most ünneplő www.oreganeniked.hu webmagazin sikere is bizonyítja, hogy ma már 600-700 ezer fő internetezik naponta e korosztályból.

E korosztály természetesen nem egységes - mondta az MTI munkatársának Bohnné Keleti Katalin lapigazgató -, az internethasználók és a webmagazinra kattintók között több a városi, magasan kvalifikált, nyitott, érdeklődő személyiség. E fogyasztók jelentős része tudatosan vásárol, tetemes vásárlóerővel rendelkezik, elvárásaikban pedig a kényelem, a kiszolgálás kiemelt szerepet játszik - tette hozzá a lapigazgató.

Bohnné Keleti Katalin büszke arra, hogy a webmagazin hamar népszerű lett. Látogatóik többsége nő, a férfiak ebben a korosztályban kevésbé nyitottak. Azt pedig különösen nagy sikernek könyveli el, hogy a weblap mellett kezd kialakulnia klubhálózatuk is. Neten innen és túl - ez a jelszavuk.

Győri klubjuk ebben a tekintetben az élenjáró - és abban is, hogy a jelenleg 350 tagot számláló klubban eddig 80-an tettek számítógépes vizsgát. Hamarosan 10 másik városban lesz klubja a www.oreganeniked.hu-nak.

A magazinnak és a kluboknak azonos a filozófiája: azokhoz szólnak, akik már elmúltak 50 évesek, de másként gondolkodnak magukról és korosztálytársaikról, mint ahogyan a társadalom gondolkodik róluk - állítják a webmagazin vezetői.

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Technológia-imádó vállalkozó anyuka Az Év Marketingese

A veszprémi Sóskuthyné Mészáros Mira lett Az Év Marketingese. A fiatal vállalkozónő példátlan gyorsasággal alkalmazza a legújabb technológiai újdonságokat a marketingjében, mellyel kiemelkedett a piaci versenyből. A 16. Marketing Szuperkonferencia keretében megrendezett verseny, idén először élő online közvetítésen is követhető volt a Facebookon.

2023. szeptember 23. 13:55

Búvárkodásra is alkalmas prémium okosórával bővült a Huawei magyarországi kínálata

Búvárkodásra is alkalmas okosórát hozott a Huawei hazánkba. A luxusórák formavilágát idéző WATCH Ultimate 100 méteres mélységig vízálló, precíz navigációs rendszerrel szerelték fel, és kifejezetten strapabíró anyagokból készült. Az óra átfogó egészségkövető funkciókkal, többek között EKG-méréssel és stresszfigyeléssel is rendelkezik. A HUAWEI WATCH Ultimate egyaránt kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal.

2023. szeptember 23. 12:10

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Emeld magasabb szintre az edzésterved a HONOR Watch 4 segítségével

A HONOR bejelentette a HONOR Watch 4-et, a viselhető HONOR készülékek legújabb tagját. Stílusos formatervezés, precíz funkciók, egy nagy, akár 60Hz-es képfrissítésre is képes, 1,75-os színes AMOLED kijelző jellemzik amellett, hogy Bluetooth hívásokra is alkalmas. Mindehhez egy akár 14 napot is bíró akkumulátor társul, amivel tökéletes társ a fittség nyomon követésére bárhol, bármikor.

2023. szeptember 22. 19:33

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59