Kulcs- Készlet és Számla Next - Az ügyvitel jövője

forrás Prim Online, 2009. május 3. 13:04

Hamarosan napvilágot lát a jövő ügyviteli programjainak első képviselője, a Kulcs- Készlet és Számla Next. Egy letölthető Béta verzió mind 32, mind 64 bites verzióban már megjelent a Kulcs-Soft Zrt. honlapján, azonban nem kell sokat várni a végleges verzió megjelenéséig sem. Addig is azonban tekintsük át, micsoda újdonságokat rejt magában a szoftver.

Ez az újonnan megjelenő termék az ügyviteli programok prémium kategóriáját fogja erősíteni, mindezt úgy, hogy közben túlmutat a konkurencián. Nem kell azonban megijednie az eddigi Kulcs-Soft partnereknek, az újítások nem mennek a jól megszokott könnyed kezelhetőség rovására, minden az ismert egyszerűség és gyors használat figyelembevételével lett kifejlesztve.

Az egyik újítás, hogy a program magába foglal egy friss munkamódszert is, melynek keretében, minden munkamenetről, ami a Next rendszerén belül történik, bizonylatot készít a program. Ennek köszönhetően gyorsan és átláthatóan visszanézhetjük korábbi munkáinkat.
Teljesen átalakult a „Törzsadatok” menüpont is, melybe a céggel kapcsolatos minden információt bevezethetünk, s mindezt úgy variálhatjuk, ahogy csak szeretnénk, a szoftver semmiben nem akadályoz minket.
Kibővült az „Ügyfél kategóriák” pont is, ezáltal meglévő és új ügyfeleinket igényeink szerint csoportosíthatjuk.
A kényelmet szolgálja az az innováció, minek köszönhetően a program leggyakrabban használt funkcióit a „Kedvencek” menüpont alatt gyűjthetjük, s így sokkal gyorsabban tudjuk elindítani őket. Továbbá a komfortérzet növelése érdekében, ezek után nem kell elindítania több ablakot, ha több különböző folyamatot egyszerre kell menedzselnie, hiszen a Next képes a lapfülekkel való megjelenítésre, így annyi munkafázist végezhet párhuzamosan, amennyit szeretne.

A Drag&Drop (Fogd és Dobd) oszlopszerkesztés funkciójának megjelenése is az újítások garmadájának egyik eleme. Ezek után, úgy alakíthatja és formázhatja adatoszlopait, ahogy Önnek a legkényelmesebb, továbbá ugyanezt a lehetőséget alkalmazhatja a nyomtatványtervezőben is.  Említést kell tenni még arról az opcióról, hogy a legtöbb funkció, bármikor egy kattintással elérhető.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az erdőtől a vevőig csökkenthető a bútoripar ökológiai lábnyoma

Használt bútorok visszagyűjtésétől az üresen álló ingatlanok kihasználásáig számtalan módon csökkenthető a bútorgyártás ökológiai lábnyoma. Ezzel kapcsolatban tett kiváló javaslatokat Kovács Helga, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) PhD-hallgatója és Tóth Violetta, a Széchenyi István Egyetem (SZE) PhD-hallgatója, akik az Agroladies csapat tagjaiként a Magyar Nemzeti Bank Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyén különdíjat nyertek.

2022. január 24. 12:37

Az ABB piacra dobja a FusionAir Smart Sensort, az első érintésmentes, intelligens érzékelőt

A legújabb adatok szerint a beltéri légszennyezettség mértéke átlagosan 3,5-szer magasabb az épületeken belül, mint kültéren.* Az Egészségügyi Világszervezet szerint jelenleg ez „a világ legnagyobb egészséget veszélyeztető környezeti kockázata” **.

2022. január 24. 11:20

Alapjaiban változtatja meg a munkaerő-toborzást egy új innováció

A jelöltek megszerzésének leggyorsabb, és pénzügyileg leghatékonyabb módszere az úgynevezett crowdstaffing. A toborzási folyamatokat forradalmasító modell lényege, hogy a független, önálló fejvadászok és szakemberek saját szabadidejükkel, kapcsolati hálójukkal szállnak be a keresésbe, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legalkalmasabb jelölt kerüljön kiválasztásra.

2022. január 24. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58