Kulcs- Készlet és Számla Next - Az ügyvitel jövője

forrás Prim Online, 2009. május 3. 13:04

Hamarosan napvilágot lát a jövő ügyviteli programjainak első képviselője, a Kulcs- Készlet és Számla Next. Egy letölthető Béta verzió mind 32, mind 64 bites verzióban már megjelent a Kulcs-Soft Zrt. honlapján, azonban nem kell sokat várni a végleges verzió megjelenéséig sem. Addig is azonban tekintsük át, micsoda újdonságokat rejt magában a szoftver.

Ez az újonnan megjelenő termék az ügyviteli programok prémium kategóriáját fogja erősíteni, mindezt úgy, hogy közben túlmutat a konkurencián. Nem kell azonban megijednie az eddigi Kulcs-Soft partnereknek, az újítások nem mennek a jól megszokott könnyed kezelhetőség rovására, minden az ismert egyszerűség és gyors használat figyelembevételével lett kifejlesztve.

Az egyik újítás, hogy a program magába foglal egy friss munkamódszert is, melynek keretében, minden munkamenetről, ami a Next rendszerén belül történik, bizonylatot készít a program. Ennek köszönhetően gyorsan és átláthatóan visszanézhetjük korábbi munkáinkat.
Teljesen átalakult a „Törzsadatok” menüpont is, melybe a céggel kapcsolatos minden információt bevezethetünk, s mindezt úgy variálhatjuk, ahogy csak szeretnénk, a szoftver semmiben nem akadályoz minket.
Kibővült az „Ügyfél kategóriák” pont is, ezáltal meglévő és új ügyfeleinket igényeink szerint csoportosíthatjuk.
A kényelmet szolgálja az az innováció, minek köszönhetően a program leggyakrabban használt funkcióit a „Kedvencek” menüpont alatt gyűjthetjük, s így sokkal gyorsabban tudjuk elindítani őket. Továbbá a komfortérzet növelése érdekében, ezek után nem kell elindítania több ablakot, ha több különböző folyamatot egyszerre kell menedzselnie, hiszen a Next képes a lapfülekkel való megjelenítésre, így annyi munkafázist végezhet párhuzamosan, amennyit szeretne.

A Drag&Drop (Fogd és Dobd) oszlopszerkesztés funkciójának megjelenése is az újítások garmadájának egyik eleme. Ezek után, úgy alakíthatja és formázhatja adatoszlopait, ahogy Önnek a legkényelmesebb, továbbá ugyanezt a lehetőséget alkalmazhatja a nyomtatványtervezőben is.  Említést kell tenni még arról az opcióról, hogy a legtöbb funkció, bármikor egy kattintással elérhető.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a Xiaomi első klímapolitikai jelentése

A Xiaomi nyilvánosságra hozta első hivatalos jelentését a klímaváltozás elleni intézkedéseiről (White Paper on Climate Action). A dokumentum a vállalat azon erőfeszítéseit tárgyalja, amelyekkel a klímaváltozást igyekeznek megfékezni. Az Alain Lam Sai-wai, a Xiaomi alelnöke és pénzügyi igazgatója által jegyzett jelentést Dubajban adták ki, ahol jelenleg is zajlik az év legfontosabb klímarendezvénye, az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye résztvevőinek konferenciája (Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change – COP28).

2023. december 7. 18:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27