Június végétől Magyarországon is kapható a női igényekre szabott navigátor

forrás Prim Online, 2009. június 2. 17:10

A TomTom piacra dobta a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét.

A TomTom White Pearl a nemrégen útjára indított TomTom ONE IQ Routes modell továbbfejlesztett, kifejezetten női igényekre szabott változata, amelyet luxuskivitel és bővített tartalmi szolgáltatás tesz stílusosan élvezetes és stresszűző navigációs kiegészítővé.

A gyöngyházszínű borításnak és a színben, valamint anyaghasználatban egyező EasyPort rögzítőnek köszönhetően a készülék megjelenése eltér a szokásos TomTom navigációs készülékekétől. A White Pearlt egybefüggő, finoman örvénylő virágmotívum díszíti, amely érzéki összhangban van a készülék bekapcsolásakor megjelenő „kezdőképpel”.

A White Pearl és annak rögzítője könnyen tisztán tartható, és biztonságosan tárolható a készülékhez járó, stílusban igazodó, különleges minőségű selyemtokban, amely méretéből adódóan könnyedén hordozhatóvá teszi a készüléket, akár a legkisebb női retikülben is.

A készülék számos, előre telepített Érdekes Ponttal (POI) lett bővítve, olyan speciális kategóriáknak is helyet adva, mint az „Érdekes látnivalók”, a „Vásárolj, amíg bírsz” valamint a „Napi divat” kategóriák", amelyek gond nélkül elvezetnek a városban található legjobb helyekhez, legyen szó divatbutikokról vagy lakberendezési áruházakról, éttermekről vagy bárokról, kávé- vagy teaházakról, színházakról vagy mozikról, így meghagyva minden hölgynek a felfedezés élményét.

A készülék természetesen a TomTom-tól már megszokott navigációs funkciókkal is el van látva.
 
A TomTom White Pearl készülék egy TomTom különleges kiadás, így csak korlátozott számban lesz elérhető Magyarországon június végétől.

Kulcsszavak: TomTom GPS

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BOOX bemutatta legújabb mobil e-papír készülékét

A Boox bemutatta a legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így könnyedén magaddal viheted bárhová, hiszen elfér akár a zsebedben is.

2023. szeptember 20. 18:31

Ihletet ad a jövő autói tervezőinek a Hot Wheels

Idén szeptemberben a világ egyik legrangosabb autós formatervezői pályázata, a Polestar Design Contest tulajdonosai partnerségi megállapodást kötöttek a Mattel-lel. Ennek részeként a márkához tartozó, 55 éves múltra visszatekintő Hot Wheels járművek innovatív tervei a verseny leendő résztvevőinek rendelkezésére állnak majd, illetve a jövőben a Polestar autókból Hot Wheels és Matchbox gyűjthető modellek készülnek.

2023. szeptember 20. 16:16

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgatója

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb flagship vezeték nélküli fülhallgatója, az open-fit kialakítású HUAWEI FreeBuds 5. A fülhallgató futurisztikus, csepp alakú megjelenéssel, intelligens zajszűrő technológiákkal és továbbfejlesztett nagy felbontású, tiszta hangzással érkezik. A HUAWEI FreeBuds 5 akár harminc órán át használható a feltöltést követően, egy gyors 5 perces töltés pedig akár 2 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A fülhallgató bármilyen iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatható.

2023. szeptember 20. 09:56

Megérkezett a Panasonic új fényképezőgépe

A Panasonic büszkén mutatja be a LUMIX G9II digitális tükör nélküli fényképezőgépet, amely új képérzékelővel és PDAF (Phase Detection Auto-Focus) technológiával rendelkezik. A LUMIX G9II az első olyan fényképezőgép a mikró négyharmados LUMIX G sorozatban, amely PDAF technológiát vonultat fel.  

2023. szeptember 18. 16:43

Világhírű műalkotások a Samsung The Frame képernyőin

A Metropolitan Művészeti Múzeum (The Met) a Samsunggal karöltve elérhetővé teszi a legértékesebb műalkotásait a vállalat okostévéinek millióin. A Samsung Art Store-nak* köszönhetően a The Frame felhasználók lakásuk belső tereit folyamatosan megújíthatják, saját ízlésük szerint alakíthatják a leghíresebb művészek alkotásaiból és a legnevesebb múzeumok gyűjteményiből válogatva, a több mint 2300 digitális műalkotás közül választva. Ezt a kínálatot bővíti most a Samsung és a Met együttműködése.

2023. szeptember 18. 14:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59