Új üzleti tarifák a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2009. június 5. 13:03

Június 3-tól új tarifacsaládot vezetett be a Vodafone az üzleti szegmensben. Az új tarifacsomagok által a költségek még inkább kontrollálhatóvá válnak, hiszen normál használat mellett csak a havidíjat kell megfizetni.

Az Üzleti Szabadon és a Vodafone Office néven elérhető új üzleti csomagok legfőbb előnye a tarifában foglalt, irányonkénti díjmentes beszélgetések. Az ügyfelek így szabadon beszélhetnek anélkül, hogy a költségek miatt kellene aggódniuk. A nem díjmentes irányok esetében a havidíj 100%-ban lebeszélhető másodperc alapon, ráadásul a magasabb kategóriájú csomagoknál lehetőség van a magán és üzleti hívások szétválasztására is a mind teljesebb költségkontroll érdekében.

A már egy előfizetéstől elérhető Üzleti Szabadon Standard díjcsomaggal az ügyfelek díjmentesen telefonálhatnak hálózaton belül és vezetékes irányba, az Üzleti Szabadon Plusz csomaggal pedig hálózaton kívülre is! A csomagok emellett szabadon kombinálhatóak a már meglévő Vodafone Üzleti FIX, Presztízs és Üzleti Duó csomagokkal. 

A Vodafone új üzleti tarifái most hűségnyilatkozat aláírása nélkül is megvásárolhatóak!
Az új üzleti tarifákról további részletek elérhetők a http://www.vodafone.hu/uzleti/tarifak/office/office_hu.html és a http://www.vodafone.hu/uzleti/tarifak/szabadon/szabadon_hu.html weboldalakon.

Kulcsszavak: Vodafone-hu mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás