Az e-mailjeid bárhol utolérhetnek a djuice mobile mail-lel

forrás Prim Online, 2009. június 5. 13:51

A djuice mobile mail szolgáltatás megrendelése után mobiltelefonodon is elérheted e-mail felhasználói fiókjaidat – egyszerre akár többet is ugyanazon a felületen, hiszen a szolgáltatás a mobiltelefon postafiókjába gyűjti össze a különböző (például freemail, gmail vagy akár citromail) e-mail címekre érkező üzeneteket. Sőt, a djuice mobile mail még az e-mail üzenetek mellékleteit is képes kezelni, és megtekintéskor a képernyő méretéhez igazítva át is méretezi, tömöríti a fájlokat.

A szolgáltatás havidíja 300 forint, amely 100 MB forgalmi keretet foglal magában, amely kizárólag djuice mobile mail adatforgalomra vehető igénybe, és belföldön, Pannon hálózaton belül használható fel. Ha most rendeled meg a szolgáltatást, akkor augusztus 31-ig 0 forintos havidíjért élvezheted a djuice mobile mail előnyeit, sőt, még a leveleid által generált adatforgalom után sem kell fizetned!

A djuice mobile mail a legtöbb ma használatos készüléken elérhető, hiszen a mai telefonok túlnyomó többsége rendelkezik a szolgáltatáshoz szükséges e-mail klienssel. A készülékek és a támogatott e-mail szolgáltatások listáját, valamint a további információkat is megtalálod a mobilemail.hu webhelyen.

A szolgáltatás a mobilemail.hu oldalon történő regisztrációval rendelhető meg. A szolgáltatást djuice és Pannon előfizetők vehetik igénybe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46