Mobiltelefon a Holdra-szállás 40. évfordulója alkalmából

forrás Prim Online, 2009. július 2. 20:23

1969. július 20-án az emberiség legyőzte az egyik legnagyobb technológiai kihívást: először lépett ember a Holdra! Az első szavakat és televíziós jeleket a Holdról a Földre egy Motorola rádió transzponderrel (válaszjel-adóval) küldték az Apollo űrhajó fedélzetéről, így több mint 500 millió ember lehetett tanúja a történelem e felemelő eseményének. Ez a meghatározó pillanat adott ihletet a Motorola AURA Égi kiadásának megalkotásához.

A telefon eredeti, exkluzív NASA videofelvételeket és hangfájlokat tartalmaz a Holdra-szállásról, többek között olyan hallhatatlan sorokat, mint a: “The eagle has landed”, “That’s one small step for man, one giant leap for mankind”.

A Motorola AURA hátoldalán precíziós lézerrel maratott idézet áll, tisztelegve az Apollo 11 küldetése előtt: “Motorola AURA Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 mission, 20th July 1969”.  Az AURA™ Égi kiadásának első példányát a Motorola Neil Armstrongnak, a legendás asztronautának ajándékozza.

Az AURA Égi kiadásának tulajdonságai a művészet és a kézművesség értékeit végtelen kifinomultsággal egyesítik. A valódi luxust tükrözi a 16 millió színű, 300 dpi felbontású, a Holdhoz hasonlóan tökéletesen kerek kijelző, amely 62 karátos zafír kristályból készült - ez az egyik leginkább karcálló anyag a földön (és a Holdon). A nagyszerű formaterv mögött, a több mint 700 alkatrésznek köszönhetően műszaki precizitás és a mechanikai tökéletesség rejlik.

A Motorola AURA Égi kiadása limitált ideig, 2009. júliustól 2009. év végéig vásárolható meg. Magyarországon augusztustól kapható a készülék a Motorola Szakboltokban, valamint a Caprice Exkluzív ékszerüzleiben.

Kulcsszavak: Motorola mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Nagygombos okostelefon az idősebb korosztálynak

Új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO. Az Easyphone AD könnyen kezelhető, nagygombos, érintőképernyős telefon, amely ötvözi a hagyományos és okostelefonok legjobb tulajdonságait.

2019. december 9. 11:20

A Tettek hálózatán biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak. A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját. 

2019. december 8. 12:05

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. 

2019. december 7. 12:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás