HR-ügyviteli outsourcing tendert nyert a VT-Soft

Kovács Attila, 2009. július 14. 16:37

Kecskeméten épít új autógyárat a német Daimler AG. A 800 millió eurós (220 milliárd forintos) zöldmezős beruházásként épülő üzem 2500 embernek ad majd munkát. A Mercedes új generációs, alacsony fogyasztású kompakt gépjárműosztályba tartozó gépkocsikat gyárt majd Kecskeméten, a gyártás 2012-ben indul.

A Daimler AG már megkezdte magyar beszállítóinak kiválasztását. Az a döntés született, hogy az új gyár, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. dolgozóinak bérszámfejtési feladatait kihelyezik. A szolgáltatás ellátására pályázatot írtak ki, amin a bérügyviteli outsourcing területén komoly tapasztalatokkal rendelkező VT-Soft Software Kft-ét hirdették ki győztesnek. A megállapodás értelmében a VT-Soft Kft. teljes körű outsourcing szolgáltatást nyújt, ami magában foglalja a bérszámfejtési, munkaügyi szolgáltatási és a társadalombiztosítási ellátással kapcsolatos tevékenységeket, vagyis a kecskeméti gyár minden, a bérfizetéssel kapcsolatos kötelezettségét elvégzi.
A tendernyertes azonnal meg is kezdte a feladatok megoldását, a szolgáltatást támogató fejlett technológiai háttér kialakítása már folyamatban van. Ennek elkészültével a Daimler németországi központi humánügyviteli rendszeréből automatikusan, közvetlenül fognak érkezni a számfejtéshez szükséges személyi és béradatok a VT-Soft rendszerébe. Itt tárolják, és az OPUS programrendszerrel elvégzik a TB- és bérszámfejtést.
 

Kulcsszavak: VT-Soft ügyvitel HR

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább bővíti portfólióját az amerikai techpiacon a magyar Stylers Group

A dinamikusan fejlődő IT-szektorban is látványos eredményt könyvelhetett el tavaly a vállalati informatikai rendszereket fejlesztő és üzemeltető Stylers Group, több mint 600 millió forintos összárbevételt realizálva. A valóra vált amerikai sikersztori 2004-ben kezdődött egy kollégiumi szobában, a tíz éves jubileum pedig teljes arculat- és profilváltást hozott. A cégcsoport San Diego-i irodáját is a magyar szürkeállomány tartja az élmezőnyben, ennek köszönhetően a Stlyers Group az elmúlt öt évben megduplázta árbevételét az amerikai piacon, de nincs megállás: idén újabb területeket hódít meg a cég.

2020. február 25. 09:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás