Minden idők leggyorsabb Plextor DVD-írója

Genda Csongor Zoltán, 2009. július 20. 21:14

A Plextor kiadta eddigi leggyorsabb DVD-íróját, a PX-880 jelzésű modellt, amely képes akár 24x-es tempóban is ráégetni a kívánt tartalmat az erre alkalmas lemezekre.

Igazi áttörést jelent az új készülék debütálása, hiszen az elektronikai cég történetében ez a leggyorsabb DVD-író, melyet az amerikai lakosok már meg is vásárolhatnak. A Plextor három verzióban adja ki az új modellt, létezik abból egy SATA-csatlakozós típus, egy USB-porttal felvértezett, és egy IDE-interfészen az alaplapra köthető eszköz is. Ez utóbbival csupán 22x-es maximális sebességet lehet elérni.
Az Egyesült Államokban már megrendelhetők az új termékek, a közeljövőben azonban az európai boltok polcain is felbukkannak majd azok.
Hogy az öreg kontinensen mennyiért lesznek elérhetőek a DVD-írók, azt egyelőre nem lehet tudni, ám a várható árakra lehet következtetni az amerikai árakból, a tengerentúlon 55 dollárba kerülnek a beépíthető változatok, a külső USB-s eszközért pedig kereken 100 dollárt kell fizetniük a vásárlóknak.

Kulcsszavak: DVD DVD-RW DVD+RW Plextor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás