Szupermárka a HR szolgáltatók között

Business Superbrands díjat nyert a NEXON

forrás Prim Online, 2009. július 21. 16:47

Business Superbrand díjat nyert a NEXON. A díj a minőséget és megbízhatóságot ismeri el, amit a 20 éves, magyar tulajdonú vállalat HR megoldások területén elért piacvezető pozíciója is alátámaszt.

Az idén 20 éves NEXON a humánerőforrás-gazdálkodás szakértőjeként nyerte el a minősítést, amellyel a legkiválóbb üzleti márkák közé sorolták a vállalatot.
A cég növekedése szorosan összefügg a számítógépes bérszámfejtés magyarországi fejlődésével: a vállalat első szoftvere még 1985-ben IBM XT-re készült. Mára a nexONBÉR- szoftverrel több mint egymillió magyar munkavállaló bérét számfejtik, a vállalat integrált programcsaládja, a nexONHRM pedig a humánügyvitel teljes területét lefedi. A cég emellett outsourcing szolgáltatása keretében több mint 60 000 munkavállaló adminisztrációját látja el.

Felelős magyar vállalat


Business Superbrand az a márka, amely saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan előnyöket nyújtanak, amelyeket az üzleti szféra szereplői elvárnak, elismernek, és amiért megbíznak benne. „Cégünk 20 éve a megbízhatóságot és kiválóságot képviseli” – mondta a díjjal kapcsolatban Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezetője. – A díj elnyerése tovább ösztönöz minket arra, hogy partnereink számára a legjobb szolgáltató, munkatárasaink számára pedig a legjobb munkahely legyünk.”
A tisztán magyar tulajdonú vállalat szoftvereit a sajátos magyar követelményeknek megfelelően fejleszti, ami különösen fontos a gyakran változó jogszabályi környezetben. A NEXON ugyanakkor teljes mértékben megfelel a nemzetközi elvárásoknak, hiszen 1996 óta rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, 2002-ben pedig a szoftvertermékek kategóriájában elsőként kapta meg a legmagasabb szakmai felkészültséget elismerő Microsoft Gold Certified Partner címet.
A most 20 éves vállalat azonban nem csak az üzleti eredményekre koncentrál, nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is. A NEXON ezzel kapcsolatos erőfeszítéseit már több ízben elismerték: 2002-ben első, 2004-ben pedig második helyet kapott a Legjobb Munkahely felmérés során, míg 2008-ban kkv kategóriában elnyerte az első ízben átadott CSR Hungary Díjat.
 

Kulcsszavak: humánerőforrás HR Nexon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59