Az Avaya megvásárolja a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét

forrás Prim Online, 2009. július 21. 17:17

Az Avaya megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért. Az Avaya meg van győződve arról, hogy a szerződések aláírásával fontos lépést tett az üzleti kommunikációban betöltött vezető szerepe megerősítésének irányába, valamint azon cél felé, hogy piacági vezető kommunikációs megoldások szállítójaként pozícionálja a vállalatot világszerte.

Kevin Kennedy, az Avaya elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta: „a Nortel Enterprise Solution-nal kiegészítve az Avaya növeli globális termékskáláját, bővíti a partneri hálózatát és megerősíti világszínvonalú termék és szolgáltatás portfólióját. Stratégiai lehetőségről van szó, hogy tehetség és hasznos vagyonelemek felvásárlásával az egyesített vállalatot növekedésre és sikerre pozícionáljuk. El vagyunk szánva arra, hogy megőrizzük a két cég ügyfelei kommunikációs befektetéseinek értékét, és hogy sikeresen végrehajtsuk a cégek egyesülését.”

A tervezett akvizíció magába foglalja a Nortel Enterprise Solutions hang és adatszolgáltatási megoldásait, valamint a kormányzati rendszer üzletét.

A tranzakció létrejöttének feltétele, hogy az Egyesült Államok delaware-i csődbírósága (United States Bankruptcy Court for the District of Delaware) és az illetékes kanadai bíróság (Ontario Superior Court of Justice) ellenőrizze az ajánlattételt. Az Avaya arra számít, hogy a két bíróság előtt a következő hetekben lezajlanak az ajánlattételt vizsgáló meghallgatások, amelyeket követően egy meghallgatásos aukciót tartanak a végső értékesítést engedélyezendő.
 

Kulcsszavak: Avaya Nortel +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08