Letöltésajánló: komplett rendszerkarbantartó és javító program

forrás Prim Online, 2009. augusztus 16. 18:26

Az Advanced SystemCare az elhasznált, több sebből vérző rendszereket is képes helyreállítani.

Komplett rendszerkarbantartó és javító program, mely az elhasznált, több sebből vérző rendszereket is képes helyreállítani. Kijavítja a registryben levő hibákat, a gépre települt spyware és adware programokat eltávolítja, a Temporary és Startup fájlokat kitakarítja, a rendszer védelmét növeli. Összességében gyorsítja és biztonságosabbá teszi a számítógép működését. Mindehhez nem szükséges a beállításokkal vesződni, mivel egy gombnyomással teljes helyreállítás végezhető.

A szoftverről bővebben olvashat a letoltes.blog.hu weboldalon.

Kulcsszavak: =letoltes

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Windows 10 RTM támogatással és frissített felülettel érkezik az AIDA64 5.30

Az új PC-s verzió megjelenésével párhuzamosan újabb platformmal bővült az AIDA64 tavasszal bevezetett mobilalkalmazás-portfóliója is: a három nagy mobilos rendszer mellé most a Tizenre is elérhetővé vált a program.

2015. július 28. 12:41

Nyaralás alatt is fontos a kiberbiztonság

A felhasználók többsége nem szívesen válik meg mobileszközeitől még a nyaralás során sem, hiszen mindenki szeret üzeneteket küldeni a családnak, vagy képeket a tengerpartról, medencéből a barátoknak. Ha azonban az okostelefon vagy notebook nincs megfelelő védelemmel ellátva, a nyaralóhelyeken könnyen a kiberbűnözők áldozatává válhatunk.

2015. július 25. 10:42

A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 névre keresztelt hordozható egerét

A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 nevű vezeték nélküli egerét. A vállalat Darkfield lézeres szenzora szinte minden felületen lehetővé teszi a navigálást. Kis méretű eszközről van szó, mely gumírozott felülettel rendelkezik.

2015. július 24. 13:25

A meghekkelt autó esete az autóiparral

Kiberbiztonsági szakértők az interneten kommunikáló járművek biztonsági kockázatainak demonstrálása céljából több kilométer távolságból átvették az irányítást egy mozgásban lévő autó vezérlő elektronikája felett annak vezeték nélküli adatátviteli kapcsolatain keresztül.

2015. július 24. 11:29

NetIQ Privileged Account Management: a báránybőrbe bújt farkasok ellenszere

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ Privileged Account Manager 3.0. A megoldás a NetIQ Privileged User Manager szoftverének helyébe lép, további funkciókkal egészítve ki a kiemelt felhasználók felügyeletét, beleértve a rendszergazdai jogosultságok kezelését (SUPM), a megosztott felhasználói fiókok jelszavainak biztonságos menedzselését (SAPM) és a kiemelt munkamenetek monitorozását (PSM).

2015. július 24. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Adattörlő féreg lett a júniusi éllovas

2015. július 27. 12:30

Online zsarolók: Bitcoint vagy adatot!

2015. július 27. 09:33

Mobilmozik

2015. július 22. 13:52

Ingyenes oprendszer, ami öreg gépen is fut

2015. július 20. 12:11