Hivatalos Novell oktatási partner lett a NetAcademia

forrás Prim Online, 2009. szeptember 7. 16:42

Novell Gold Training Partner lett a NetAcademia, melynek köszönhetően tovább szélesedett az oktatóközpont képzési kínálata. Az újonnan induló tanfolyamok a Novell SUSE Linux termékeire épülnek, és széles körben használható tudást biztosítanak a rendszermérnökök és rendszeradminisztrátorok számára.

A SUSE Linux egy nemzetközileg elismert, nagy múltú disztribúció, mely a Novell termékportfóliójában is előkelő helyet foglal el. Rendkívül széles körben használható: a vállalati rendszerek irányításától kezdve az adattárházakon át a virtualizációs megoldásokat is támogatja. Saját fejlesztései mellett a Novell a legnagyobb független szoftvergyártókkal is együttműködik, ezzel biztosítva, hogy a legelterjedtebb vállalati szoftverek és rendszerek kiváló teljesítményt nyújtsanak a SUSE Linux platformon. "A Novell Gold Training Partner státusz megszerzésével újabb lépést tettünk annak irányába, hogy ügyfeleink teljes informatikai infrastruktúrájának hatékony üzemletetéséhez megfelelő oktatási hátteret biztosítsunk" - mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője.

"A Novell Magyarország örömmel köszönti a NetAcademia Oktatóközpontot a Novell Gold Training Partnerei körében, hiszen csatlakozásuk újabb lehetőséget teremt a hazai szakemberek számára a Novell által kínált világszinten is versenyképes tudás megszerzéséhez"- mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

Néhány éve a NetAcademia stratégiai célként határozta meg, hogy a Microsoft-os képzései mellett más platformokon is erősíti kompetenciáját. Ennek eredményeként 2008-ban hazánkban elsőként szerzett Linux Professional Institute minősítést, valamint ugyanabban az évben a világon elsőként etikus hekker minősítést kiadó EC-Council kizárólagos hazai képviselője lett.

A Novell Gold Training Partner-cím és a kapcsolódó Novell Suse Linux minősítés megszerzésével a NetAcademia tovább bővíti Linuxra épülő tanfolyamai körét, melyeknek elvégzése során a résztvevők felkészülhetnek a Certified Linux Professional és a Certified Linux Engineer tanúsítványok megszerzésére.

Kulcsszavak: Novell NetAcademia oktatás

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Ericsson és a Swisscom elindította az első európai kereskedelmi 5G hálózatot

Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken, Zürichben, Bernben, Genfben, Baselben, Lausanne-ban és Luzernben. 

2019. április 25. 17:30

Vezet a Telekom az online értékesített mobiltelefonok és tabletek piacán

2018-ban a Magyar Telekom volt a legnagyobb forgalmú mobiltelefon- és tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon – derül ki a GKI Digital piacelemzéséből.* Az elemzőcég mérései szerint az értékesített mobiltelefonok és tabletek 2018-as online forgalmának harmadát adja a Telekom online értékesítési platformja.

2019. április 25. 16:24

Svéd nagyvállalatok fognak össze, hogy közép-kelet-európai startupokat támogassanak

A Svéd Nagykövetség védnöksége alatt négy svéd nagyvállalat fogott össze és hirdette meg a MATCH Startup Programot.  Ennek keretében a közép-kelet-európai régió innovatív startupjai személyesen mutathatják be termékeiket és szolgáltatásaikat az Ericsson, az ABB, a SIGMA és az AQ Anton döntéshozóinak június 14-én, Budapesten. 

2019. április 25. 15:59

Négy sávban fog idén új, széles sávú frekvenciahasználati lehetőségeket értékesíteni az NMHH

Két fő frekvenciaértékesítési feladaton dolgozik idén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Egyrészt a 700 MHz-es, a 2100 MHz-es, a 2600 MHz-es és a 3600 MHz-es frekvenciasávokban összesen több mint 600 MHz-nyi frekvenciát fog értékesíteni ebben az évben, másrészt ezzel párhuzamosan már gondozza a földfelszíni digitális televízió műsorszóró hálózatok lejáró frekvenciajogosultságára áprilisban kiírt pályázatot, amelyre az ajánlatok április 30-án nyújthatók be.

2019. április 25. 15:12

Szedjük ráncba az üzleti folyamatokat

Már platformszolgáltatásként is elérhető a Micro Focus Solutions Business Manager. A vállalat nemrég jelentette meg a folyamatkezelő rendszer legfrissebb kiadását, amellyel egyidejűleg a megoldás most már PaaS (Platform-as-a-Service) formában is elérhető. Az eszköz segítségével a szervezetek számos különféle üzleti területen kezelhetik és követhetik nyomon folyamataikat, jelentősen javítva ezzel a hatékonyságot.

2019. április 25. 15:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

2019. április 9. 12:46

Elindult a jelentkezés a Nagy Digitális Kalandra

2019. április 2. 08:54
cloudappsportal.com