Hivatalos Novell oktatási partner lett a NetAcademia

forrás Prim Online, 2009. szeptember 7. 16:42

Novell Gold Training Partner lett a NetAcademia, melynek köszönhetően tovább szélesedett az oktatóközpont képzési kínálata. Az újonnan induló tanfolyamok a Novell SUSE Linux termékeire épülnek, és széles körben használható tudást biztosítanak a rendszermérnökök és rendszeradminisztrátorok számára.

A SUSE Linux egy nemzetközileg elismert, nagy múltú disztribúció, mely a Novell termékportfóliójában is előkelő helyet foglal el. Rendkívül széles körben használható: a vállalati rendszerek irányításától kezdve az adattárházakon át a virtualizációs megoldásokat is támogatja. Saját fejlesztései mellett a Novell a legnagyobb független szoftvergyártókkal is együttműködik, ezzel biztosítva, hogy a legelterjedtebb vállalati szoftverek és rendszerek kiváló teljesítményt nyújtsanak a SUSE Linux platformon. "A Novell Gold Training Partner státusz megszerzésével újabb lépést tettünk annak irányába, hogy ügyfeleink teljes informatikai infrastruktúrájának hatékony üzemletetéséhez megfelelő oktatási hátteret biztosítsunk" - mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője.

"A Novell Magyarország örömmel köszönti a NetAcademia Oktatóközpontot a Novell Gold Training Partnerei körében, hiszen csatlakozásuk újabb lehetőséget teremt a hazai szakemberek számára a Novell által kínált világszinten is versenyképes tudás megszerzéséhez"- mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

Néhány éve a NetAcademia stratégiai célként határozta meg, hogy a Microsoft-os képzései mellett más platformokon is erősíti kompetenciáját. Ennek eredményeként 2008-ban hazánkban elsőként szerzett Linux Professional Institute minősítést, valamint ugyanabban az évben a világon elsőként etikus hekker minősítést kiadó EC-Council kizárólagos hazai képviselője lett.

A Novell Gold Training Partner-cím és a kapcsolódó Novell Suse Linux minősítés megszerzésével a NetAcademia tovább bővíti Linuxra épülő tanfolyamai körét, melyeknek elvégzése során a résztvevők felkészülhetnek a Certified Linux Professional és a Certified Linux Engineer tanúsítványok megszerzésére.

Kulcsszavak: Novell NetAcademia oktatás

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

2019. augusztus 18. 12:23

Átlagosan háromezerért taxiznak a budapestiek

Ugyan még mindig inkább telefonon rendelnek taxit a fővárosiak, de egyre többen használnak valamilyen taxirendelő mobilalkalmazást is - derül ki a Főtaxi megbízásából készített kutatásból. Az elvárásoknak megfelelően új, hasznos funkciókkal bővült a taxitársaság applikációja, így akár már közvetlenül is felhívhatjuk a sofőrt az alkalmazáson keresztül, ha nem találjuk az autót.

2019. augusztus 18. 12:11

Pályázati felhívás kisiskolásoknak

A Magyar Nemzeti Bank (MNB), az MKB Bank Nyrt. (MKB), a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíjpályázatot hirdet a 2019/2020-as tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

2019. augusztus 18. 10:14

A nők sokkal kritikusabbak a másik kinézetét illetően

Több ezren próbálkoztak már bejutni a Szépvagy.hu társkereső oldalra annak júliusi indulása óta, de ez egyelőre csak keveseknek sikerült. Az említett oldal egy zárt társkereső szolgáltatás, ahová csak az kerülhet be, akit a már bent lévők beszavaznak. Mivel a szavazás a feltöltött fotó alapján történik, így az első benyomás, a szimpátia, a másik kinézete fog dönteni arról, hogy a többiek beengedik-e az oldalra.

2019. augusztus 18. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás