Hivatalos Novell oktatási partner lett a NetAcademia

forrás Prim Online, 2009. szeptember 7. 16:42

Novell Gold Training Partner lett a NetAcademia, melynek köszönhetően tovább szélesedett az oktatóközpont képzési kínálata. Az újonnan induló tanfolyamok a Novell SUSE Linux termékeire épülnek, és széles körben használható tudást biztosítanak a rendszermérnökök és rendszeradminisztrátorok számára.

A SUSE Linux egy nemzetközileg elismert, nagy múltú disztribúció, mely a Novell termékportfóliójában is előkelő helyet foglal el. Rendkívül széles körben használható: a vállalati rendszerek irányításától kezdve az adattárházakon át a virtualizációs megoldásokat is támogatja. Saját fejlesztései mellett a Novell a legnagyobb független szoftvergyártókkal is együttműködik, ezzel biztosítva, hogy a legelterjedtebb vállalati szoftverek és rendszerek kiváló teljesítményt nyújtsanak a SUSE Linux platformon. "A Novell Gold Training Partner státusz megszerzésével újabb lépést tettünk annak irányába, hogy ügyfeleink teljes informatikai infrastruktúrájának hatékony üzemletetéséhez megfelelő oktatási hátteret biztosítsunk" - mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője.

"A Novell Magyarország örömmel köszönti a NetAcademia Oktatóközpontot a Novell Gold Training Partnerei körében, hiszen csatlakozásuk újabb lehetőséget teremt a hazai szakemberek számára a Novell által kínált világszinten is versenyképes tudás megszerzéséhez"- mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

Néhány éve a NetAcademia stratégiai célként határozta meg, hogy a Microsoft-os képzései mellett más platformokon is erősíti kompetenciáját. Ennek eredményeként 2008-ban hazánkban elsőként szerzett Linux Professional Institute minősítést, valamint ugyanabban az évben a világon elsőként etikus hekker minősítést kiadó EC-Council kizárólagos hazai képviselője lett.

A Novell Gold Training Partner-cím és a kapcsolódó Novell Suse Linux minősítés megszerzésével a NetAcademia tovább bővíti Linuxra épülő tanfolyamai körét, melyeknek elvégzése során a résztvevők felkészülhetnek a Certified Linux Professional és a Certified Linux Engineer tanúsítványok megszerzésére.

Kulcsszavak: Novell NetAcademia oktatás

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Online vásárlási szokásaink

Vajon mennyi időt szánunk egyes termékek megvásárlására? Ebben a cikkben a ShopAlike csapata megvizsgálta, hogy mennyi ideig tartott az európai vevőknek bizonyos termékek online vásárlása 2018-ban. Vajon ki a leggyorsabb döntéshozó az online piacon és melyek azok a termékek, amelyeket alaposan megfontolunk vásárlás előtt? Vajon mennyire különböznek az európai nemzetek egymástól?

2019. február 19. 19:03

Az európai kontinens lehet a vesztese a technológiai megszorításoknak

A nyílt és tisztességes verseny korlátozása nem csökkenti a biztonsági kockázatokat, ugyanakkor növeli a telekommunikációs költséget és késlelteti a digitális átállást az európai kontinensen – hívja fel a figyelmet Austin Zhang, a Huawei Technologies közép-kelet-európai régiós vezetője az amerikai külügyminiszter látogatása kapcsán. A vállalatvezető szerint amerikai tisztviselők egy csoportja politikai nyomás alá igyekszik helyezni az európai országokat, és állítólagos biztonsági okokra hivatkozva megpróbálja kizáratni piacaikról a Huawei Technologies-t. A vezető bízik benne, hogy az ügyfelek nem a teljesen alaptalan vádak, hanem saját tapasztalataik alapján jutnak helyes következtetésre a vállalattal kapcsolatban. 

2019. február 19. 17:35

A Panasonic új hangprojektorai bármilyen televízióhoz és beltérhez tökéletesen illeszkednek

A Panasonic bemutatja az SC-HTB900, SC-HTB700 és SC-HTB510 hangprojektorjait, amelyek az eddigi legkifinomultabb mozi- és zeneélményt adják a házimozirendszerekhez. A HTB900 és a HTB700 a Dolby Atmos és DTS:X technológiákat is támogatják, a legmodernebb területalapú audioformátumokat, amelyek úgy képesek mindent körülölelő hanghatást alkotni, hogy a hangokat pontosan oda helyezik, ahol azok a valóságban is megszólalnának a térben.

2019. február 19. 15:58

Különleges VR élmény várja a látogatókat a KÖKI Terminálban

Fantasztikus élmény, feledhetetlen családi kaland egy soha nem látott virtuális valóságban. Először Magyarországon a DinoSafari VR a KÖKI Terminálban.

2019. február 19. 14:15

eNet kutatás a hazai e-sport piac helyzetéről

Folyamatosak a viták arról, sportnak tekinthető-e a versenyszerű videojáték használat. Közben pedig az iparág egyre erősödik: már 24 milliárdos éves forgalmat tudhat magáénak. A játékok közül repülőstartot vett idehaza is a PuBG és a Fortnite, játékplatformot tekintve pedig erősödik a konzolok részesedése, de nem ez az egyetlen átrendeződés tavalyhoz képest. Merre tovább, e-sport? Kiderül az eNET, az Esport1 és az Esportmilla immár harmadik alkalommal elkészített, közös e-sport kutatásából.

2019. február 19. 12:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Christopher Mattheisen a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatója

2019. február 18. 11:50

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53
cloudappsportal.com